Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • pamella_m
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: Srećna, ali debela

od pamella_m » pre 10 godine

fazon sa DOSTIZNIM CILJEVIMA je ODLICNA STVAR!!! U vezi bilo cega u zivotu :30:
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od bebe » pre 10 godine

pamela lajkujem te..hahaha
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Treshnja
    Amater
    Amater

od Treshnja » pre 10 godine

Ima nesto u tom mesecu, ja ga bas volEm :)
    Samo bez negativnih misli...idemo 4 po 4 :wink:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

Bravo za minus! :)

A za ovo drugo nije bravo... ne zato što je strašno brljati (naprotiv), nego što treba brljati "sa stilom". Sama sebi si napravila insulinski rolerkoster, što bi rekli Amerikanci, a nisi morala (npr. da si večerala sirnicu, a posle brljnula s pivom i zasladila sa malo čokolade, verovatno bi sve prošlo bezbolnije i ne bi se ujutru probudila gladna). Prošli put si, nadam se, memorisala negde pravilo "ne želim da se posle slave osećam kao trudnica", sad memoriši "ne želim da šamaram svoj pankreas jer će mi trebati u životu". I pravilo broj 0, tj. apsolutno prvo u vrhu spiska, kad osetiš "gladnu životinju", jedi konkretnu hranu, nemoj šećer... to je Mrša 1000 puta napisala na forumu, i to je nešto najpametnije što može da se posavetuje u bilo kojoj dijeti. Prepuštam njoj da produži. :D
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 10 godine

Zene ja vas obozavam sta sve moze da se nauci od vas! Divne ste.. Ajde mrso nastavi sada..
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Dudice stil u potpunosti izgubljen :bas_tuzan:. Svjesna sam svega, svega sam svjesna, a to još više boli. Opet sam padala u iskušenje da se bavim tajnojedenijem, i ovog puta nisam baš izdržala. Juče sam pored ovog voća pojela i jednu kiflu. Izašla iz kuće da se vidim s drugaricom, i bacim pogled na pekaru, i zastane mi dah. Divni kroasani preliveni čokoladom, neke košarice s vanilom i višnjama, sirnice, čudesa... i ko omađijana uđem unutra. Pita me teta šta ćeš, i ja ko iz topa izvalim jednu kiflu ( malo je falilo da kažem SVE). Nije strašno, kako je moglo da bude.
    Sinoć satima sjedila u kafiću (napolju) i popila 2 čaja. Danas me stigao jugo i glava mi je ko cocin bubanj. Jedva gledam na oči.
    66/91 P-dan
    D: dve mandarine
    R: ćevapi iz domaće radinosti, hljeb, paradajz i crni luk, supica
    V: pola ćevapa bez hljeba i supe

Jedva čekam da mama dođe kući da ih napravi. Imam osjećaj da ću uskočiti u tavu.
    Nova odluka je pala. Bez brljanja do rođendana. Alkohol dva puta u tom periodu. Nadam se da ću do tada doći do - 40.
  • layla021
    Početnik
    Početnik

od layla021 » pre 10 godine

Sister cestitam na minusu, ponosna sam na tebe, samo guraj dalje :pivo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

67/91
    D:dve mandarine
    R: pasulj, paradajz salata, luk, kriška hljeba
    V:pasulj

I dalje gladnjikava, i dalje želim da zaronim u pekaru, i dalje se borim.
    Veselim se sutrašnjem uh danu, i ta pomisao me održava na kolosjeku. Večeras petak-dan za metak, čitaj pivo. Idem na neki rođ, a uopšte mi se nigdje ne ide. Ima vremena da se stekne želja. :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

Biće dana za pekaru. :) Samo lepo raspoređuj u glavi, razmišljaj koliko će ti slađe biti kad možeš opušteno da pojedeš nešto iz pekare, tj. onda kad ti se uklapa i kad ti to isplaniraš, i kad kupiš baš ono što si htela (a ne kiflu u naletu).

Btw, nama je novi stan pored pekare, i to verovatno najbolje pekare u gradu... zamisli tek na kakvim ću ja mukama biti kad mi zamiriše!!! (Mada smo imali sreće, ne dô bog da smo našli stan pored picerije, tu bi već bilo kriminalnih dela. :010: )
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 10 godine

ooooooooo dudo..ne bih da sam na tvom mestu..ja ne bih isto zivela pored pizzerije..uuu
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 10 godine

ooooooooo dudo..ne bih da sam na tvom mestu..ja ne bih isto zivela pored pizzerije..uuu
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Dudo, kažeš da produžim...
    Ja sam ovde ispisala romane, u ovom dnevniku, pa mi je neprijatno da išta dodajem....
    U svakom slučaju, pravila postoje tj prirodni zakoni i možemo mi njih ignorisati koliko hoćemo ona su tu i važe bez obzira na sve... Pre svega, treba hteti i raditi na tome i onda čovek lepo počne da oseća ova pravila u svakom trenutku svog života, kad kažem oseća - mislim to u najpozitivnijem smislu - čovek počne da oseća njihove blagodeti i nema greške... Dakle, treba hteti i uložiti sebe u to....
    Jedan primer.. ona moja drugarica na hrono...
    POnekad smo ručale ili večerale zajedno i ona je tako ponekad jela premalo... pa je ja pitam zašto ne pojede više (jer vidim da joj je preslaba porcija mesa) ili zašto ne pojede svu salatu (ostane u činiji) i tako nešto.. ona kaže ,,Ne mogu,,. Ja se onda pitam.. a kako si nekad mogla pojesti čitavu kutiju napolitanki plus ovo plus ono plus nešto šesto i bilo ti muka od toga svega i zlo ali si ipak jela... dok si se gojila...
    Ovaj primer je onako tu.. ne ,,preslikavam ga,, sa nekim razlogom baš kod Narcise....

Narcisa i dalje jede samo lepinju za ručak npr... ili tako nešto...
    Mi smo juče jeli veliku picu za ručak, bila je neka posebna situacija (pica je bila savršena - testo baš kako treba, tanko i reš, a gore sir, neko zelje i slanina)... Dok je pica stigla, ne budem lenja odem kupim nam paprika i krastavca i napravim ogroomnu salatu (radnja se nije dešavala kod mene)... Svi smo bili presrećni što smo imali tu salatu.. Lepo jedeš polako onu picu, jer ti treba vremena da sažvaćeš papriku, uživaš u svakom zalogaju i jednog i drugog...

Ti imaš ljubav prema pekari koju ja nemam i tu te razumem, stara ljubav zaborava nema.. ali ja i dalje odgovorno tvrdim da se ishranom može i treba upravljati pa tako i apetitom i čežnjama..... ja zaista nikad ničeg nisam posebno željna... funkcionišem skoro kao sat, da zlo ne čuje! Ako mogu ja, može svako! A to nije stvar discipline nego saradnje....

Debeliccka je napisao:
    Znam da si me sita kao skrobnog ručka

Hahhahaahahahhahahaahahahha, tebe nikada dosta, tebe volim :009:

:D Volim i ja tebe! :009:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • sexy_cica
    Početnik
    Početnik

od sexy_cica » pre 10 godine

Slazem se, ne treba nikad ici protiv prirode. To je unapred izgubljena bitka.
    A Narcisa pa kad god gvirnem u tvoj dnevnik ti sve tanja i tanja. Bravo i opet bravo! :)
    I hvala na javljanju u moj dnevnik i sto mislis na mene. :009:
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 10 godine

dosla sam da te lajkujem i da priupitam nesto..spopale me neke muke..pa svrljam po dnevnicima i mracim svoj mozak... pratila sam i tvoje minuse..ti me ispravi ako gresim ali,u prvommesecu si izgubila 10 kg.. drugi nisam pohvatala a onda je poceo neki rezim ishrane..tako da me zanima na un koliko si smrsala..mene su ti brlevi dokrajcili..i sad znam da vaga stoji zbog njih..stupida! ljub
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala dobri narode na pisaniju. Ja sam bila malo zbrčkana juče pqa ne stigoh da se prijavim.
    68/91 UH-dan
    D:grožđe
    R: lepinje (radna akcija, al da se ne lažemo i da nije bila vjerovatno ne bi bilo salate)
    V:dansko pecivo, 2 reda čokolade, red crne čokolade

Juče sam s drugaricama kopala po starim stvarima. Ljudi kakav vremeplov, neke dizel stvari, naramenice, svemirski skafanderi....aj ja jaaa. Sve u svemu ispunjen dan.
    Bebe, u prvom mjesecu sam skinula 10 kila, drugi i treći mjesec po 6. Onda sam bila na održavanju gdje sam isto mršala, i skinula nekih 8 kila. Ovo resto kila sam skinula u ovom drugom krugu unke. Nije puno, al nije ni malo :D . Nema povlačenja, nema predaje, ali treba da se ne brljeka, a to nije pretjerano teško ozvodivo, ako je odluka jasna i glasna.
    Ja sam se umorila od dijete kao dijete, pa su mi propusti veći u poslednja dva mjeseca. Ali nema šanse da odustanem.
    Juče je bio uh dan i uopšte nešto nisam nbila glađušna, tako da one katastrofe od prethodnih dana ipak pripisujem mjesecu. Novi dan nova nafaka. :mahalo:
    69/91 V-dan
    banana, šaka kikirikija, u planu još banana, mandarine, badem
Odgovori 2547 postova