Ima to rezona,što pišeš,i ima rezon,da moj mozgić ,to nije obračunao na taj način,tih 15 posto.
Istina je sve ,o pritisku,podmladjivanju...itd...itd.I jasno je meni negde,šta je tih 15 %.Ali to je mnogo šira tema.Šta mi je u momemntu bilo žao u stvari.Što debeli,imaju jednu laku mogućnost,da počnu sa jogom,i da pokrenu metabolizam,a ovaj podatak od 15,ih naravno samo stopira.Uf...sve je to tako,a nije tako.Nekako ne znam kako to kratko da objasnim,a ne mogu naširoko,rasplinucu se.
Ja bih rekla devojkama,da obaj podatak zaborave,da bi vežbali,razumeš
Što se tiče ove ishrane,oko mojih vežbi snage.Znaš gde ju tu cvačka,koju bih ja morala da nadjem.U stvari taj središnji put.Ovi/poput tvog sina/,lepi,mišicavi momci,jedu samo proteine,piju praškove,i ko ima mamu Dudu,verovatno jede,najbolje ,što može da se jede.
Ja bih volela,da nekako dodjem u tu situaciju,da sloj,izmedju kože i mišića,istopim/a to može samo klopom/,a da ne budem na ishrani kao bilderi.Sad jurcam neke linkove,jer višegodišnjim vežbanjem,sam shvatila,da iste vežbe,mogu doneti i ovakav i onakav izgled,samo je hrana ta,koja ga daje.
cmok
'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.