Zar nisi dobio od trenera neki jelovnik. Neko vreme sam cekala jelovnik, sad se vracala unazad i nema nigde. Cini mi se da je ti malo proteina za takvu FA. Sad nemoj da se smejes, ja bih ti preporucila garnijerov preparat sa skidanje sala. To je jedan mali masazer sa kremom. Nisam sigurna koliko je krema tu znacajna, ali sama masaze jeste. Ne kupis onaj u rolonu nego onaj sto ima mali masazer na vrhu. Meni je to preporucila drugarica i stvarno pomaze, stvarno mi se smanjio stomak. Mislim da je tu caka u masazi, nekako da se to salce prokrvi i pokrene.
Meni je trener dao kako da se hranim dok sam bila u teretani, trnening je bio jako naporan nekad i po 2h.
Ovako je izgledao jelovnik, s tim da je nedelja po izboru:
D:0.5l vocnog jogrta ili laneneplocice+jogurt ili100g posnog sira+3 belanceta ili 3 belanceta +1-2 p. int. hleba
R:150g piletine+50g pirinca+salata ili 150g junetine+grasak+salata ili 150g piletine+100g krompira+salata ili 150g-200g ribe+ 1-2 int. hleba+salata
U:bonzita ili jabuka
U:jogurt
V: 150g piletine+salata ili supa+povrce ili tunjevina+salata ili corba+povce+salata ili 150g piletine+salata ili 150g junetine+salata
U svakom slucaju pogledaj koliko je tu proteina, tada sam imala 116kg.

. Za mene je bilo previse liberalno, kako nedelja sta hocu,

, ondak ovoliko vocnog jogurta. Pogledaj cisto kao jos jedan primer jelovnika.