kaze kako stvari stoje alo ono to je samo jedan brlj a oni se nizu iz dana u dan a i tapkamo samo u mestu,joj secam se i meni je jednom ruza takvu recenicu sastavila da sam progledala
secam se vracala sam se i citala to je bilo nekako na pocetku moram bas da prelistam moj dnevnik
Pritom mi je imunitet užasno bio oslabio u periodu držanja UN-ke, mislim da ipak treba unositi neke dodatne vitamine dok smo na UN-ci. Un-ku obožavam i držala sam je nekoliko puta, uvek je davala rezultate, a jela sam fino. Sad više ne mogu, stvara mi stres posle tog lošeg stanja od prošle godine. U svakom slučaju, naći ćeš neki svoj balans, možeš čuti razne savete, ali ti ćeš najbolje osetiti ritam svog tela i navika...Želim ti lepo održavanje kilica, generacijo

! Verujem u tebe i znam da ti neces tek tako napustiti tvojih 62 za radi tamo neke nezdrave hrane ili mracnih sila i losih planetarnih uticaja! 

Od andjela sam se pretvorila u demona!
Sad mi se prividja plus! Necu vise da svracam dok ne postanem ponovo andjeo mrsavosti! 

i da znas bi mi lakse kad procita tvoj HA viski sa mojim svim
HA u subotu navece,ali sam imala strasan FA ples do 4h
tako da je uravnotezeno 

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 23 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.