Anči, večeras je oblačim, ako ne bude mnogo kipeo šlauf.

Fali mi još samo jedna dobra dugačka crna ogrlica, ali to ću sad da vidim kod braće Kineza.
Loptice, neće da škodi da isprobaš, mekinje mogu kod nekog da budu kontraproduktivne, a nekome baš pomognu. Javi kako su delovale!

Neno, samo se trudim da nađem prave informacije i da ih prevedem, nije to neki veliki trud.
Ružo, Nedo, trenutno nisam neki model za haljinice, bolje što sam postavila tu manekenku nego sebe.

Ako ne iskoči mnogo šlauf, možda ću se uslikati večeras, ali ne obećavam.
Da ne zaboravim, htela sam nešto o slaninici. Ne znam da li ste jeli nekad tu starinsku slaninicu, ovde se zvala "uđena" (pošto se "udi", tj. seče na uske dugačke komade) i užasno teško se nalazi jer je skoro niko više ne pravi... ali je našao mm kod nekog na pijaci i uzeo, to su vrlo tanki kaiševi bez kožice i takoreći bez mesa, sa mnogo belog luka (i često i sa dosta paprike), dimljeni na jačoj vatri, i onda ta slaninica šuška kad se jede... a mirišeeeee... uzmem bukvalno po 20-30 grama, koliko da me želja mine, a i da mi duže traje, hahah.

Mada je toliko pikantna da i ne može mnogo da se pojede, prosto je kao neki začin.
Večeras izlazimo, pa je klopa lagana a kaloričnija da ne bi iskakao stomak iz haljine:
D: kefir + dodaci
preko dana: malo slaninice, paradajz, jogurt
uveče u planu pivo
kasna večera - izmena, ipak šnicla i salata (u 4 ujutru)