Juče kad dođoh sa posla oko 5:30 pun pozitivne i fizičke energije, za FA raspoložen maksimalno presvukoh se u opremu, odradih ko od šale 200 trbušnjaka (mada mi je već zlo na 80 al izguram 100, al rekoh da sam baš bio raspoložen) malo vežbice sa tegovima i još pun snage krenuh sa orbitrekom, 5, 10, 15 minuta orbitrek lupa li lupa, ma lupo je i pre al ovo poče sve jača i jače 20, 25 i na 30 minuta sam prekinuo jer je bilo strašno od lupnjave u odrđenoj poziciji prilkom okretanja. Iznervirah se toliko da mi je zadnjih minuta puls a sigurno i pritisak otišao u nebesa. I onako mokar, iznerviran daj alat i raskupusam orbitrek i vidim da je totalno otišao glavni ležaj osovine te da ću se pomučiti dok ga ne nađem ... dotle mi je kućna FA onemogućena mada mi ostaju samo trbušnjaci i tegovi al jednostavno bez orbitreka nemam volju ni da krenem ... da prostite, baš sam deprimiran a slede mi dani kad ću slabije imati vremena za teretanu jer za teretanu mi treba da od dana odvojim sigurnih 4 sata da bi sve bilo kako treba ... biće baš čupavo ovih dana.
Nemam običaj da menjam dane ma šta se dešavalo te zbog moje današnje depresije jednostavno nemam snage da se izborim sa vitaminima tako da su danas proteini a sutra vitamini a idem još danas na na rođendansko slavlje kod mog tasta ... izem ti moje današnje veselo raspoloženje