Imam pitanje u vezi Un dijete, nesto mi je jako nejasno, posto sam novi, da ne trazim puno...
" Pauza između obroka prvog dana je 4 sata, a drugog i trećeg dana je 3 sata; za vreme voćnog dana pauza imeđu obroka je 2 sata"
Prvi dan, Znaci ako doruckujem u 10, rucak je u 14,00 a vecera u 18,00 ok, mže se to,
Drugi i treći dan, doručak npr u 10, ručak u 13, večera u 16 (hm to već ne kontam)
Ali 4 dan , doručak npr u 10, ručak u 12,00 a večera u 14,00

već smiješno, naravno smiješno je jer sam ja vjerovatno 99,99 % pogrešno shvatio jer nema mi logike, pa neka mi neko objasni molim vas...
I još nešto, ukoliko neko ima uskustva sa ovom dijetom, ukoliko neko ima 10tak ozbiljnih savjeta koji će mi dobro doći neka mi piše na
[email protected], rado ću prihvatiti savjete od iskusnih. Samo sam nagrubo pročitao ovu dijetu jer nemam vremena da cijeli forum, pitanja i odgovore čitam jer puno radim a i studiram... Pa sutra, na mjesečevu mijenu ću ubaciti odmah prvi dan vodeni dan da se malo pročistim, a od prekosutra krećem sa proteinskim danom. I još nešto, moj metabolizam (to je provjereno) puno bolje reagira na proteine i masti (masti me ne debljaju toliko), nego na ugljikohidrate od kojihs e strašno debljam, a u ovoj dijeti ima dosta škroba i ugljikohidrata, ali nema veze vjerovatno će biti učinkovita, ali ako neko sa iskustvom ima možda neku korekciju za mene neka mi se slobodno javi na e-mail...
Unaprijed zahvalan...
Mi smo kreatori Svoje Realnosti.