Uuu, Mirka, ti bi trebalo da ga probaš, on je ekstra dobar za želudačne probleme.

Ma mora da si ga videla nekad, ima ga ovde ja mislim desetak godina... možda se prodaje pod nazivom Rooibos (to je naziv biljke), ako ga vidiš, uzmi obavezno. I ovde teoretski ima tog čistog, tj. proizvodi se, samo što nikako da ga nađem u prodavnici, poslednje dve godine nalazim samo s dodatkom cimeta. Ne znam uopšte koja je fora, u sve trpaju cimet i strašno je dosadio.

Krupna, ne znam ništa o kirkolini, tj. nisam nikad probala, ali mislim da ima negde na forumu, probaj s pretraživačem.
Ne znam da li meni fale neki receptori na jeziku, od mase ljudi sam čula da im je zeleni čaj gorak, ja nikad u životu nisam osetila gorčinu u čaju.
Danas kad se nisam šlogirala... sinoć svratio drugar, pa smo akonto večere zamezili malo suvog mesa, nikakav brlj, ali slanije meso, pila se voda. Ne smem da kažem koliko mi vaga pokazuje.

A za vikend dolaze gosti koji će noćiti kod nas, znači, ješće se, piće se... počinjem već da udaram u kritičnu granicu i pod hitno moram da se presaberem, počev od spavanja. Noćas jesam spavala normalnije, pa ću valjda i danas bolje da se obuzdam, hahah.

Sinoć me dodatno rastužio drugar, prisećali smo se nekih starih vremena, a on kaže, i to baš onako setno: "Eh, ti si tad bila kao štiglic..."
Znači, vraćanje u kolosek

:
D: kefir + dodaci
R: šopska
U: 2 nektarine
V: sejtan hlepčić sa sirom, dodaću nešto mesno, salata, čaša mleka