od 314pezos » pre 14 godine
Fala što brineš Miškec al nema razlozi.
Kako sinoć reče ode ja u krpe već nešto oma iza 10 (apsolutno se ne sećam kad sam zadnji put tako rano legao) i ustade ko veštac oko ćetr jutroske. Šta ću sam sa sobom u to doba, te poče da spremam ručak za danaske, sebi odvojih malko u posudu, skuvah supicu te sipah u jedan deo termosa a u drugi deo ladnu vodurinu, strpah u ranac i dve jabuke, par rezervnih majica lepo se obukoh napisah ženi poruku da odo u šetnju a kad se vrćem ne znam i krenuh jutros oko sedam. Od stana pa do iriškog venca na fruškoj gori i nazad do stana ima 31 km i to sam sa pauzom za ručak i par manjih odmora prešao za 10 sati. Al još snage bi u meni pa sam nakon odmora otresao još sat vremena na orbitreku pod žešćim opterećenjem al manjom brzinom čisto da bi maksimalno opteretio butne mišiće koji su se osećali izuzetno odmorno al doduše od šetnje su me skočni zglobovi i stopala urnisali od premora te su se oni i odmorili na orbitreku. Nakon toga tuš i za večeru samo prilog od ručka te mi banuše još i gosti koji odoše pre nekih pola sata. I evo dok Vam kuckam moje današnje putešestvije uopšte me ne bolu noge i osećam da bih mogao ovog trenutka da krenem opet u tu dugu šetnju. Za vreme šetnje i orbitreka sam izgubio oko 3 kg tečnosti iako sam usput popio sigurno oko 5 litara, koje će se naravno vratiti ali su se moje pore na koži maksimalno očistile prilikom prirodne detoksikacije znojenjem. Toliko sam se oznoojio da sam srećom poneo i rezervni donji deo trenerke kao i rezervne gaće al sva sreća šuma bila gusta te sam imao gde da se presvučem.
Današnji jelovnik
29.08.2010 dan 21/91, Proteinski dan
D: Crno grožđe
U: Jabuka
R: Pečena piletina (belo) sa prilogom barenog povrća integralni bezkvasni hleb, supica
V: Samo prilog od ručka
FA: danas jako mlogo