od 314pezos » pre 15 godine
16.08.2010 dan 8/91, vitaminski dan
D: Dinja
U: Malko kikirikija
R: Malko kikirikija i badema
U: 5 kg nerviranja
V: Krastavci
FA: par km šetnje opuštanja
Jelovnik katastrofa, ajd užina i ručak mi je takav bio zbog odlaska u nabavku školskog pribora za radnju i taman lepo dođosmo kući kad grunu popodnevno nevreme te mi posle nevremena dođe komšinica na vrata i saopšti mi diiivnu vest da mi je palo drvo preko kola. Napisah 5 kg nerviranja, ta možda sam se i više nagojio od toga, nekako sam sav naduven, nesmem ni na vagu da stanem iako sam mislio jutroske da se vagam od početka dijete. Dođoh do kola i pogledam da i nije tako strašno koliko je drvo jer se samo naslonilo na kola al će biti teško skloniti ga. Zovi za sklanjanje al koga, zovi gradsko zelenilo .. nema nikog, zovi elektrodistribuciju jer je drvo odmah uz trafo stanicu i spada u njihov krug ... al ni tamo se niko ne javlja, kad kaže komšinica zvala vatrogasce al kaže doće za nekih 2 sata jer imaju dosta drva za uklanjanje. Napokon dođoše kako su i rekli al neće ništa da rade brez izveštaja sup-a i kažu idu oni dalje pa čim sup završi oni će odmah doći da uklone drvo. Sva sreća da mi je sup iza zgrade te dođoše i oni brzo, napraviše oni šta su trebali i sad opet čekaj vatrogasce al eto i njih za nekih pola sata nakon sup-a i polako komad po komad drveta su sekli te im svaka čast na pažljivosti uspeše da odvoje drvo od kola i ja isterah kola sa mog parking mesta i sreća u nesreći je da je šteta na kolima mala al će biti nezgodna za opravku. A inače sam upozoravao kućni savet pre 3 meseca da uklone to drveće pored trafo stanice a oni meni ma treba nam zelenila u dvorištu zgrade. E sad će lepo da popiju tužbu za kola i naš stres. Sad se polako spremam da krenem po zapisnike od sup-a i izveštaj od vatrogasne ekipe pa da popodne predam advokatu za tužbu.