Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: Srećna, ali debela

od Tebi_Za_Ljubav » pre 10 godine

Imam da kažem samo jednu stvar, a to su dve :D "lepota boli" i drugu sam zaboravila :D
    Elem...znate šta meni najviše fali od hrane? Ništa...za divno čudo, ništa mi se još uvek ne jede preterano... verovatno je i ovo malo mozga što imam izgubio osećaj za dobru hranu :D i sklapanje rečenica...Dabome :D imam sreću pa volim ovu hranu koju sada jedem, volim meso, povrće(ne sirovo), pirinač obožavam, bojim se da ću dobiti onu bolest pirinča koliko ga jedem...žao mi je samo što kile ne idu dole kao što sam mislila da hoće, možda i ja preterujem u količini...no, ne bitno.

Situacija je ovakva: Drage moje...lagaću ako kažem da volim što sam ovde, najradije bih da imam nekih 60kg i da vas nikad nisam ni "upoznala" :D surovo jel da? Baš sam djubar :020: Sve smo ovde da skinemo ovaj teret sa sebe...Narcisa, ti si meni mnogo pomogla, da te nije bilo ja bih sigurno pre 10tak dana prekinula sa ovim i utešila se nekom divnom hranom... zbog toga forum postoji "ako je mogla ona da izdrži toliko, ja ću bar da pokušam" i evo me i dalje guram zahvaljujući tebi...Život jeste borba, odvratna borba, mi nemamo ništa drugo nego da se uhvatimo u koštac sa kilama...biće vremena za tu zanimljiviju hranu...toliki uspeh si postigla, toliko nas motivisala, motivišeš i dalje. Ja verujem da ćeš pronaći volju da nastaviš svoj put kako sada, tako i posle svega ovoga...Mi smo tu da te pratimo i bodrimo kao i ti nas što bodriš, ohrabruješ i savetuješ :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Jetrvo zahvalna sam već, jer su svi tvoji komentari dobronamjerni i na mjestu :009:
    Dudice, kapiram sve, sve vam vjerujem, i ja ću se zalivati kečapom jednog dana, taj dan nije sutra :bas_tuzan: . Taj dan će biti sledeće godine u ovo doba.
    TZLJ, hvala ti na divnim riječima potpore i utjehe.
    Ja sam :prasence: . Bila sam na slavi i prežderala sam se. Baš baš. Bila sam iz fazona daj mi SVE!
    50/91 P- krmača dan
    D:banana
    R:malo sira, kriška hljeba, jogurt
    V: 2 tanjira supe, puno sarmi sa puno projica, dva parčića pite i sira, nekolicina kolača, dvije čaše vina

Dovela sam se u stanje pucanja i osjećam se kao trudnica pred porodom. Baš mi nije bilo dobro, pa sam prošetala s drugom pola sata da dođem sebi. Dio pripisujem PMS -u, dio pripisujem krmači u sebi. Sutra planiram da budem na voću umjesto na skrobu, da izbacim ovo čudo iz sebe, a i idem kod drugarice, pa neću da komplikujem ljudima život. Odlučila sam da pomjerim vodenanje 4 dana prije, tako da će biti u petak, da bi se poklopilo sa mladim mjesecom. Haj da uhvatim taj mjesec kad je već na dohvat ruke. :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

Ovo je bio čili... on se teže pere. :16:

Totalno nema veze s tvojim slavobrljanjem, bacila si me u razmišljanje o kečapima... sad ću kao neka baba da se prisećam, ali sve do kraja osamdesetih kečapi su bili mnogo dobri, paradajzasti. (I prodavali su se gospodski, u staklenim flašicama.) Onda su krenuli da se pojavljuju neki holandski jeftikaneri u plastičnim flašama od litar, sećam se kad sam prvi put probala, pitala sam kevu "šta je ovo?", jer nije ličilo na kečap. Otad pa dosad, sve je bljutavi holandski jeftikaner... hoću da kažem, nema više tih pravih kečapa :placljivko: , žao mi je što vi mlađi niste imali priliku TO da probate. Nikad ne stavljam kečap na picu jer mi je prosto neukusan, ružan... preživim ono malo čime je namazana podloga, ali odozgo jok. (Zato krknem pola flašice čilija, tj. pola na picu, pola u rukav. :16: )

O slavobrljanju ću samo reći da si pogrešila u tome što bi se mnogo lepše osećala da si brljala samo s jednim (da si npr. odabrala kolače i vino, ili samo sarmu, ili samo pite), ali bez muke nema nauke, he-he. :) Kad sledeći put budeš u sličnoj situaciji, seti se pretporođajnih muka od sinoć, pa brljaj pametno! (A brlj kô brlj... dešava se i najnebrljevitijima.)
  • pufnicaa
    Početnik
    Početnik

od pufnicaa » pre 10 godine

Samo da se nadovezem na temu ''ketchup'' :) Moja mama pravi domaci,od naseg domaceg paradajiza.I savrsen je.Pojedemo ga uz slast.Ako neko bude zeleo recept,neka se javi. :)
  • Tudja
    Početnik
    Početnik

od Tudja » pre 10 godine

Brlj bio,brlj prosao!Hajde sada u nove pobede! :009:
    Zivot je ono sto napravimo od njega!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Ja sam odmah pomislila da mi treba recept za domaći kečap...al ove godine nisam pojela ni jedan lep ukusan paradajz...ovaj današnji paradajz nema ukus na onaj iz detinjstva...ni miris...kao karton je... :crybaby: kad pravim sataraš ubacim ga reda radi....ali da nema paradajz pelata i paradajz soka iz tetrapaka, ne znam kako bih izgurala dijetu do sad...jer to koristim skoro svaki dan...

Joj Narci ja sam na vitaminskom danu, nisam preko dana jela kako treba i sad je 20:09 jedva sam izdržala da ne pojedem neko pohovano belo meso, šniclu pohovanu i punjenu sirom i ćevape...baš sam gladna :cry: nisam do sad nikad ovako bila...zamisli kad sam prišla stolu i mirisala parče mesa...i ostavila ga...a žao mi je da ako sam izdržala ceo dan, da sad zeznem sve :cry:
    Radujem se sutrašnjem danu...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Kečap je toliko pun šećera da je to sramota i potpuni besmisao da se jede... (taj kupovni)... da i ne govorimo o pojačivačima ukusa i slično.. (naravno da je domaći jedna sasvim druga priča)..
    Umesto kečapa, bolje je lepo uzeti kašiku i jesti čist šećer..
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Kečap je cijeli moj život isti- meni ukusan :020:, ali ga ne jedem (mislim i prije dijete je bio samo na pici). Paradajz može da se nafata donekle dobar na pijaci, u marketima je sav vodnjekav i bezukusan i zelen. Moja mama pravi paradajz sos, vjerujem da je na foru tog domaćeg kečapa, stavi nam recept pa da uporedim razlike.
    Dudo, znači uspjela si da ga opereš?-Svaka čast. Gladne oči ne biraju, one sve trpaju u usta, pogotovo kad je preukusna hrana na milimetar od njih...
    TZLJ, bježi od astala, ja sam danas opet brljala, ali ne onoliko koliko sam bila u mogućnosti. Uf
    51/91 S-dan
    D:jabuka
    R: kuvani krompir, 2 parčet savršene pite od domaćeg sira (izbjegnuto pohovano krmeće i pileće meso, pire krompir sa saftom, kolači)
    V: voda

Pola ispiranja danas + brlj. Nisam gladna, i imala sam opaku namjeru da danas voćkam. Domćini su se isprsili izvan svojih mogućnosti i ja sam izabrala najbezbolniju varijantu. Tražila sam da mi izvade suv krompir prije pretvaranja u pire, a pitu nisam mogla da zaobiđem-nisam mogla i nisam htjela, pa sam jela. Sutra uhuuuuh dan.
    Inače sinoć sam poslije ždrokanja uspjela da doguram do rekordnih 114.7 poslije jedne prežederane večeri. Jutros je već bilo 112,7, maloprije 112,3. Vjerujem da ću se vratiti na regularnu tiker kilažu do subote. Dobiću koliko sutra,prekosutra najkasnije.
    EDIT: http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/a5NEXrE_460s.jpg -super sličica
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Pazi kad mi je trebao minut da svarim sliku, pa mozak registruje jedno, oci drugo, pa se sudaraju i ja zbunjena, sve dok mozak nije ponavljao od svega po malo je poenta a ne jednolicno, a oci zalepljene za onu levu stranu kako gornju tako i donju slikicu i dalje ne veruju-zar je moguce? :D Nemoj da me bacas u rebus u sitne sate :020: :020: :D
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Sličica je extra...a ja da ti čestitm draga na tome što je izbegnuto...znam koliko snage ti je trebalo za to :hi-fi: :) Bravo
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

52/91 UH-dan
    D:jabuka
    R:pica s gljivama
    V: čokoladni sufle, dobar komad neke babl milke i red crne čokolade

Danas mi je bio bjuti dej. Prvi put u životu sam napravila vještačke kandže. Doduže toliko su male d izgledaju presmješno, a meni je čak i ovo puno. Hihihih neću imati isrzani lak na noktima, okolina će biti zahvalna. Nakon nokata, dolazi kosa. Imam kričavo crvenu, krič kričavu, kakvu nisam imala godinama. Sa mjerom je i baš sam srećna. Izvršilac posla Pamela, a i sufle je njenih ruku djelo-njojzi hvala. Sutra mi stiže aljinče i baš sam uzbuđena, još da skontam kakve ratne boje da metnem na glavu i kako da skarabudžim kosu, pa šou može da počne. Oh voće pa voda- izdržati se mora!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Gledam ti kosu i ne verujem koliko je lepa boja...imam i ja crvenu (dvoslojno farbano crveno-crno) al nikako da potrefim tu lepu crvenu intenzivnu boju...koja je to farba? :D
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Gledam ti kosu i ne verujem koliko je lepa boja...imam i ja crvenu (dvoslojno farbano crveno-crno) al nikako da potrefim tu lepu crvenu intenzivnu boju...koja je to farba? :D
  • pufnicaa
    Početnik
    Početnik

od pufnicaa » pre 10 godine

Moja boja je prirodna braon/crna.Ne farbam se.Svi se dive mojoj boji,a ja Narcisinoj.Obozavam crvenokosu kosu.Tako je boznstvena,vatrena,sexy.Ako se ikada budem farbala,bice to crvenaaa. :)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Da si videla mene kad sam prvi put radila nokte i borbu sa sitnim parama :D i spajalicama...hahaha :D
    a kad porastu da prostiš, ne mogu ni u wc redovno gaće podici a kamoli sta drugo :D I tad sam počela ozbiljno da se pitam kako dame sa oonooolikim veštacima uspeju da se obrišu a da ne nanesu sebi telesne povrede :D
Odgovori 2547 postova