Imam da kažem samo jednu stvar, a to su dve

"lepota boli" i drugu sam zaboravila

Elem...znate šta meni najviše fali od hrane? Ništa...za divno čudo, ništa mi se još uvek ne jede preterano... verovatno je i ovo malo mozga što imam izgubio osećaj za dobru hranu

i sklapanje rečenica...Dabome

imam sreću pa volim ovu hranu koju sada jedem, volim meso, povrće(ne sirovo), pirinač obožavam, bojim se da ću dobiti onu bolest pirinča koliko ga jedem...žao mi je samo što kile ne idu dole kao što sam mislila da hoće, možda i ja preterujem u količini...no, ne bitno.
Situacija je ovakva: Drage moje...lagaću ako kažem da volim što sam ovde, najradije bih da imam nekih 60kg i da vas nikad nisam ni "upoznala"

surovo jel da? Baš sam djubar

Sve smo ovde da skinemo ovaj teret sa sebe...Narcisa, ti si meni mnogo pomogla, da te nije bilo ja bih sigurno pre 10tak dana prekinula sa ovim i utešila se nekom divnom hranom... zbog toga forum postoji "ako je mogla ona da izdrži toliko, ja ću bar da pokušam" i evo me i dalje guram zahvaljujući tebi...Život jeste borba, odvratna borba, mi nemamo ništa drugo nego da se uhvatimo u koštac sa kilama...biće vremena za tu zanimljiviju hranu...toliki uspeh si postigla, toliko nas motivisala, motivišeš i dalje. Ja verujem da ćeš pronaći volju da nastaviš svoj put kako sada, tako i posle svega ovoga...Mi smo tu da te pratimo i bodrimo kao i ti nas što bodriš, ohrabruješ i savetuješ