asreta napisao:Gigice bravo
Još malo pa ćeš moći i u teretanu.Beše kupio neku spravicu pa čekaš kilažu?
Nego nešto se pitam

da li si razmišljao kako ćeš se hraniti kad završiš dijetu?
Vidim da si težak gurman.
Mene je bilo i još uvek me je strah da se ne ugojim ponovo jer sam i ja veliki gurman,kao kontrolišem se ali....
Fala asretica na čestitki
Nisam puno razmišljao čime ću se hraniti kad završim dijetu, već sam se odlučio. Ostajem na održavanju UNke po tretmanu samih autorica o održavanju nakon dijete a pre sledećeg kruga. Znači to bi krstili UNka-održavanje. Sada su ciklusi P-S-UH-V a na održavanju je P-S-S-P-UH-V i važe sva pravila UNke samo sa malo većom slobodom kombinovanja.
A i moj gurmanluk nije doveden u pitanje, pijani roštilj-paše, urnebes (samo izbaciti ulje)-paše, a i sve ostalo što pravim paše sa sitnijim ispravkama, ono što mi iskače iz okvira unke su mi pite jer one zahtevaju kombinaciju jaja i mleka, tako da će to biti na održavanju jer to tamo može.
A što se tiče spravica za vežbanje, neki dan smo Mima i ja šetali gradom pa smo videli orbitrek (za težinu vežbača do 130kg) i iz razgovora sa prodavcem (koji je bio poprilično atletski građen i održavan) nam je preporučio taj model jer mu je odnos cene (27.000 din) i kvaliteta izrade odličan, tako da nam je to planirana kupovina krajem decembra.