Od mog velikog srca Vam hvala svima na poseti na poseti u dnevniku, od srca hvala forumu kako su me dočekali od mog prvog momenta na forumu i forum se jako izmenio od mog dolaska pa na ovamo a posebno u zadnjih skoro godinu dana nešto na bolje a više na gore.
Na bolje je da ima veliki broj članova koji su iz opšteg svog nezadovoljstva samim sobom pristupili forumu (kao što sam i ja sam svojevremeno pristupio iz istog razloga) i kako mi je forum pomagao ja sam došao do svog rezultata a i ja se nadam da sam svojim iskustvom pomogao mnogima na forumu da takođe dođu do svog cilja te sam tako i došao do vrlo odgovornog statusa na forumu, do urednika foruma.
Ima i na gore, sve nešto sumirajući unazad prateći forum, iako vi niste primetili da sam ja tu, ipak sam bio i pomno pratio rad foruma, možda je to bilo sebično od mene što se nisam uključivao u rad foruma ali nije bilo potrebe jer je bilo dostojne zamene u vidu drugih urednika ali odlaskom jednog od njih sam morao da se opet aktivno vratim uredničkom poslu i evo skoro dva meseca aktivnog druženja na forumu mogu Vam reći da mi je svega dosta, od čitanja praznih postova, mahanja, pozdravljanja i sličnog kao i traženja jelovnika među postovima gde moram da vrtim po par strana da bi došao do nekog konkretnog pitanja na kog treba odgovoriti ili bar jelovnika kog je trebalo prokomentarisatii te mi nemojte zameriti ako sam nešto u toj šumi poruka i propustio.
Iz svega ovog goreg jednostavno sebe ne nalazim više ovde te ću Vas od ovog momenta kad završim ovaj post i napustiti forum.Volii Vas vaš Giga
P.S. Što se tiče dnevnika ja ga neću brisati a ako Vam treba vi ga održavajte jer može nekom i da pomogne kroz moje iskustvo kroz UN dijetu.