, lepe moje! 
)

Ovaj je skroz dijetalan i pikantan (i bez konzervansa), savršen za UN, pa turam recopis uz dodatnu varijantu koja je savršena kao sos za špagete.

PS. Pojavio se kiseli kupus u Tushu .. dolazi zima ..

Lass, baš ne znaš šta valja.
), mada su paprike bile malo pojače pa sam morala duže da ga krčkam, fora je da budu raspadnute. Danas se nadam da ostavimo čist paradajz sos, predivan je i za picu, a zna se ko je u kući zadužen za pice.
Jedino još nisam provalila kako da ostavim kuvani paradajz u flašama bez salicila, ako neko ima trik, biću zahvalna. Ove godine smo ga već ostavili, ali volela bih da znam za ubuduće, a još nije kasno ni da se ostavi neka flaša eksperimentalno.

Pitaj, molim te, za sve tehničke detalje (tipa flaše, zatvaranje itd.), ne znam šta bih menjala, kod mene su staklene flaše i celofan, paradajz kuvan, teoretski bi trebalo da opstane, ali meni ne opstane čak ni kad samo smanjim količinu salicila, probala sam. Možda je fora u mestu gde ih držim?
te
Ja umačem u što slađu rakiju, pa na vrelo, da ga flaša uvuče i zalepi, ali izgleda da to nije dovoljno. Probaću da ostavim neku tako kao tvoja mama, zahvali joj!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.