al džaba proba ja njihov najveći broj 45 i fali malko (a baš sam i nokte podrezao) probao jedne druge 46 i tu mi noga staje al ove u duginim bojama nema

314pezos napisao:al džaba proba ja njihov najveći broj 45 i fali malko (a baš sam i nokte podrezao) probao jedne druge 46 i tu mi noga staje al ove u duginim bojama nema

pitaj Las gde ona nalazi njene Starke, mozda mozes u BGu da nadjes?

tamarica85 napisao:Jaooo kako su dobre!!pitaj Las gde ona nalazi njene Starke, mozda mozes u BGu da nadjes?
![]()

314pezos napisao:Palačinke sam pojeo samo 2, jednostavno nisam mogao više jedino da sam ih trpao u oči, (na, na, oči, najedite se

meni je bas prijalo
vidim ja da ovde ne nedostaju i automehanicarske sposobnosti, lepo je cuti da neko pomaze u nevolji
zelim tebi i Mimi lepu i ugodnu nedelju 

inače danas sam nekako baš nedefinisan, nit smrdim, nit mirišem, baš mi nije dan, ceo dan sam proveo u lenčarenju, čak mi se nije sedelo ni za kompom a i ono malo što sam kuckao to je bilo za vreme utakmica onako sa laptopom u krilu. Posla preko glave a ja danas takav ceo dan, nadam se da me neće ovo dugo držati jer kad me uvati to može i da potraje i po 3-4 dana ... da me vidite izgledam ko notorni narkoman, samo mi fali igla iz ruke

. Najavili lepo vreme tako da ce cim grane sunce i raspolozenje ce da se vrati. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.