Narode moj forumski, napokon nam se pojavila naša Maza, ovo je osoba koja je meni u dnevniku prva poželela dobrodošlicu na forum (ko ne veruje neka okrene prvu stranu ovog dnevnika). Hvala ti Mazo na svemu, baš se radujem tvom povratku
Mislim Mazo da bi bilo najbolje da otvoriš svoj novi dnevnik. Iako i nisi na dijeti, evo već koliko vremena uspešno odolevaš kilogramima i nadam se da se i dalje lepo i zdravo hraniš pa bi kroz uvodnu reč o sebi predstavila svim novopridošlim forumašima da znaju ko je naša Maza a kroz pisanje svojih dnevnih jelovnika bi te pratili kroz tvoje održavanje
Gigice, sir, yes, sir.... Razumem, druze kapetane.... Hocu, naravno, planirala sam, da bismo mogli da se druzimo kao nekad... Ionako ima dosta novih forumasa, pa da imam svoj stocic gde mogu da primam goste....
Laku noć forume, mnogo mi se odjednom prispavalo dok moje Mimče vileni sa Farmom (a i tome će uskoro kraj) ode da se raširim po krevetu ... kuckamo se ujutru
Mima danas bila na kontroli gde je lekar konstatovao totalno povlačenje infekcije al da ipak potrošimo antibiotike koje pije i kapi koje sipamo.
22.06.2010 D: Ovsene sa jogurtom i malko lomljenog dvopeka U: mala jabuka R: 5 komada mini dvopeka i ljuti tomatino V: parče piletine u susamu i salata