Gigo ja tek sad videh vase muke, ali i brigu oko Mime trebala je odmah da ide kod lekara, tj trebala je da poslusa briznog muza jer bi sebi skratila muke i bol... ali dobro, sve ce se dobro zavrsiti, ne ponovilo se! ljubi Mimu, i pusti bre zenu da jede nesto
Mima mi još spava i drago mi je zbog toga a ja ko ja, na nogama od 6, otresao na sabajle čaj a sad malopre po povratku sa šetnje do pijace i nazad i nesicu.
20.06.2010 D: Banana U: Biće jabuka (jer će bude kasniji ručak) R: Roštilj & salata V: ako bude biće nešto mlečno ili neka salata
Tu sam Gilence ... stalno sam ja tu samo se retko javim ... danas sam našla malo vremena pa sam odmah iskoristila priliku da se javim dragim ljudima ... Inače i dalje sam mršava ali moram da pazim na ishranu, znaš ono, danas ću se malo opustiti ali zato sledeća dva dana probušim kašiku... U suštini najviše se hranim po principu UN-ke, meni takav način ishrane potpuno odgovara. Mislim da sam veći fan UN-ke nego ti Nadam se da si našao PP o promeni mog broja telefona
Hello, helloooo, Gigiceee.... Uh, sto se tice kilaze, sve je ok, 64 kilca bez vecih oscilacija, ali zato se sve u mom zivotu izmenilo.... Svasta, svasta novo, ali zivot je uvek pun iznenadjenja i zato nam je uvek i interesantan. Ljubim tebe i Mimu, i sve forumase drage...