od 314pezos » pre 15 godine
Lepo od Vas što me se neko i setio obilazeći moj dnevnik dok me nije bilo ovih par dana na forumu.
Zašto me nije bilo ... ne, nisam nigde bio na nekom putu ili nešto slično ... bio sam kući, malte ne non stop (osim par sati dnevno što sam išao na posao u radnju da baš i momak što nam radi u radnji ne bi radio ceo dan) al mi je računar od silne muke i brige bio ugašen i jednostavno nisam imao snage da ga upalim i da moju muku podelim sa Vama.
Al pošto je muka već pri kraju te se i moje raspoloženje popravilo reših da Vam kažem i moj razlog privremenog nestanka.
Uzročnik mog naglog nestanka je izuzetno naglo zdravstveno pogoršanje moje jedine ljubavi, moje supruge Mime, koje je tokom dana u ponedeljak dobila izuzetne bolove u ušima. Na moja silna preklinjanja, ajd kod lekara, ajd u bolnicu, ajd da zovem hitnu (al ne do bog da sam zvao, tek bi onda bilo krvi među nama), te nikakva moja preklinjanja nisu urodila plodom nekako je već skrhana bolovima zaspala negde oko 5 ujutru, i spavala nekih 5 sati (što će joj u naredna 2 dana biti rekord). Ode ja na posao da je ne budim, te se vrnuh čim mi je došla smena i zateknem je, normalno opet u bolovima, i opet nagovaranje ... al je bar negde oko 10 uveče nagovorim da odemo bar u apoteku, te dobije neke kapi za ušesa i nakon sipanja to se malko smiri ... al ne, bol je ostala, podmukla, tiha, sa povremenim bolovima tipa zabijanja klina u glavu, te nekako Mima pregrmi celu noć (a i ja uz nju), opet je u sredu posao pa kući i tek u sredu popodne uspeh u svojim namerama za doktora ... al neće kod državnih, oće privatno, ma nema problema samo da oće, ja kez (da nemam uši kezio bi se oko glave) sretan ko mali majmun kad dobije bananu, doba nešto pre 6 popodne, uzmem oglasnik ordinacija u ns specijalizovanih za uho/grlo/nos i zovi redom, čitam da svi rade do 7 i ajd prvog ... lekar je već otišao, drugi ... nije ni došao danas, treći ... joj pa veće je kasno (normalno ja kuknjava najstrašnija da nas prime), i napokon upali u jednoj ordinaciji, još se čovek ponudi da dođe ... ja sav sretan, ma sete tu evo nas kod Vas ... pregleda je čika doca (možda mu fali godina dve do penzije) i konstatuje joj infekciju spoljašnjeg uha i to oba, prepisa joj antibiotik i da ja nastavim i dalje sa kapima. Prežive moje Mika i sredu veče (al joj dođe i Majka da ona ne sazna, jer sam ja kao fol otišao da obiđem radnju a ja na stanicu po moju taštu) te je onda i meni bilo lakše a i Mimi još više. Bilo bolova i to veče, doduše manje, al opet ne sklopi ni trena celu noć, tek negde me zove tašta na posao oko 10 i kaže da je zaspala ... bome je spavala do 4 popodne, bolje joj je, joj kakvog li olakšanja. Ode tašta uveče te ostadosmo moja Mika i ja i dalje u bolnom iščekivanju oćel biti opet boli. Bilo je al lekovi čine svoje i njoj je iz sata u sat sve bolje. Danas po podne je bila na kontroli, i lekar je zadovoljan napretkom, namazo joj ušesa nekom kremom (ja ono ni na prst ne bi stavio, al zna čika doca svoj posao) i reče u utorak opet na kontrolu i reče da bi do utorka trebala da se infekcija potpuno sanira i ako to bude onda će joj samo uraditi neko ispiranje i onda je kraj. Ima i sad manje bolove na trenutke, ali sastavi po par sati da ništa ne oseti.
Eto ja se raspisah iznoseći našu muku al neka to bude pouka svima koji čitaju ovaj dnevnik, pazite svoje uši, redovno ih čistite kako treba (a ne nakim drugim priručnim sredstvima) jer ta bol koju zapaljenje ušiju može da stvori je neizreciva i ne može se porediti ni sa jednom drugom boli.
Vaš Giga