nevena85 napisao:Da li smeju da se jedu banane za doručak i za voćni dan i koliko?
Banane na vitaminski dan mogu 2 ostalim danima samo 1.
Redovnim danima znači jedna banana za doručak ili za neku od užina do ručka.
Na vitaminski dan banane idu od doručka do ručka pa i za ručak, dva komada, da li jedna po jedna u obrocima ili obe odjednom (ovakva kombinacija je najbolja za ručak).
Banane na vitaminski dan posle ručka se ne konzumiraju.
Ako je ona čuvena, bosanska sa tankim korama i samo rendani krompir naravno da možeš, jer je udeo testa minimalan u odnosu na količinu krompira. Naravno da se počastiš takvom delikatesom nećeš svaki skrobni dan.
MOZE LI DA SE PRESKOCI VODENI DAN? SUTRA MI JE VOCNI DAN,28. PA ONDA PREKOSUTRA TREBA DA BUDEM NA VODI,PA MOGU LI DA PRESKOCIM TAJ VODENI,DA POSLE VOCNOG IMAM PROTEINSKI I TAKO REDOM?OSECAM DA NECU IMATI SNAGE POSLE TOG VODENOG DANA A IMAM NAPORAN DAN NA POSLU.
Vodeni dan nije obavezan ali je preporučljiv. Ko zbog zdravstvenih razloga ne može da održi vodeni dan bolje je prskočiti jer zdravlje ne može da trpi, a ko nije siguran u sebe, bolje je da prethodni dan skuva jednu pravu povrtnu čorbu (ne iz kesice) i da ima kad oseti veliku glad kad ni voda a ni blagi čajevi ne pomažu. U svakom slučaju, činjenice imaš, ti si vlasnik svoje odluke. U slučaju da ga preskačeš, sutradan nastavljaš sa proteinskim danom, ali dane brojiš kao da si održala vodeni dan.