Gledao sam ovu emisiju. Ovo za sta napadaju debele ljude da trose pare zdravstvenog osiguranja je budalastina. Ako cemo ici tim putem onda istu stvar mozemo spoitavati pusacima, konzumentima alkohola, ljudima koji se bave ekstremnim sportovima, pa i obicnim sportovima jer se uvijek rizikuje povreda. I onda ce biti samo sjedi kuci i gladuj.Gledala sam ovu emisiju
https://www.youtube. com/watch?v=v6mMpE8AaA0
Ko hoce da pogleda nek pomeri ono com prema tachci i kopira link. Inache volim ove emisije jer se diskutuje o svim problemima koje ljudi imaju. U ovoj "Fat fighters" na kraju je doshlo do "rata" izmedju fitnes trenera i onih koji su imali operacije i debelih![]()
Debeli traze svoje pravo da budu debeli i srecniNiko im ne veruje da su srecni a pogotovo ne da su zdravi (i kad jesu).
Ono shto je porazavajuce je da se neprestano ponavlja da "dijete ne rade" i da se kilaza sigurno vraca u narednim godinama. Operacije (vidi se ovde i iz primera jedne zene) mogu biti jako opasne a plus na duge staze posledice se ne znaju. Fitnes treneri naravno traze da ne jedete i da mahnito vezbate ("valja granat poso").Naravno to je vecini nemoguce. Svi govore o "zdravoj ishrani" ne shvatajuci da je to zapravo DIJETA , prosto jer nije uobichajena ishrana vecine nas
![]()
![]()
Chini mi se da je magichna rech "DISCIPLINA" u jelu ( a to je ipak dijeta) . Moze li se biti na dijeti ceo zivot? Znam neke koji su bili ali njih je jako malo.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.