Hvala leonida, cak sam malo pala i ispod tikera, ali za kratko se opet vratila na isto...ali je odlicno sto nije islo gore....
Nisam ispunila cilj koji sam zapisala, ali moram se pohvaliti da su svi bile iznenadzeni od mog izgleda, svi su me pitali kako sam uspela toliko kilograma da skinem, sta sam uradila, kako izgledam lepo i mlado ( sto naravno ima veze i sa skinutim kilograma) i moram priznati da mi je bilo jako ugodno, lepo i da sam bila ponosna na sebe, prvi put u zivotu nisam se stidela svojeg izgleda
Stavicu slike cim nagovorim sina da mi pomogne da ih stavim
E sad posle svih ovih zavrsenih obaveza, htela bih opet da se vratim u kontrolu ishrane, kao najvaznije da se uobrocim, jer desavalo mi se opet da preskacem dorucak ili veceru, ili da nabrzinu nesto pojedem sto nije u redu....znaci moram da imam tri obroka, D, R, V, i mozda neku uzinu ako imam potrebu ( a sa vocem sigurno ce da ih bude

)
Razmisljala sam opet za UN ali ne dopada mi se da mi vecera bude ista sa ruckom, jer nemogu meso ili pasulj da jedem uvece... a isto i dorucak ne zelim da mi je uvjek voce, vec ponekad jedem ovesne sa lanom i probiotik jogurt.....
i sad stvarno neznam sta da odaberem, ali definitivno moram pisati opet jelovnike, kako bi sebe drzala u redu...
Mislim da cu poceti sa pisanjem i ici onako kao do sada, pa cu vidjeti dali cu mrdnuti od ove zabetonirane kilaze....
17.08/1 dan
D ovasne pahuljice,lan,jogurt
U sasvim malo grožđe
R kuvani kupus sa mesom,paprikom,patlidžanon i sargarepom, parce hleba, nekoliko maslina i malo ljute paprike
V dva kuvana jaja, parce domaceg neslanog sira, patlidžan