Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od narcisa » pre 10 godine

Znam jetrvo, znam... Potrudiću se da se upravim. Činjenica je da nisam povrćoljubac, jednostavno ne ide (stvarno se trudim). Znam da je zdravo, da treba, i da mora, ali jednostavno nije mi favorit. Dok traje obnova (promjena), nema odmora!
    P.S. odgovoriću ti na pp kad mamu odguram s kompa, moj crkava svaka 2 min, pa me strah da razvezem priču, a ne pritisnem send
    Pufnice i ja sam zaključila da je ovo godina udaja. Kako otvorim FB samo niču fotke sa veselja, i ultrazbuka :neznalica: Jesen prođe, ja se ne udah...(Doćiće jednom i moje ljeto :020: )
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 10 godine

Ima na fb stranica gde osim ostalih lepih prizora, budu i venčanice..."ova je baš za moje venčanje" razmišljah ja :D
    A ni na vidiku ničega što bi bar malo ukazivalo da taj divan dogadjaj...ali bože moj....porez na maštu se ne plaća :D

Doći će i naše vreme :ljubav2:

Ja sam ljubitelj jedino kuvanog povrća...ovo presno jedem...ali ono jede mene :nasilan:
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

od Nena3110 » pre 10 godine

Neka ste mi žive i zdrave, biće i venčanja. Nikad se ne zna šta nas vreba već sutra :) :ljubav2:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Sumoran dan, siv, bljutav i gladan. PMS me žeštoko drma. Dolazi mi sutra cimerka i baš sam srećna zbog toga. Pretvoriću se u turističkog vodiča i smaknuće mi misli iz ovog pakla.
    45/91 V-gladni dan
    2 banane, šolja grožđa(kiselog :010: ), šaka suvog grožđa (umrla bih da nisam pojela nešto "slatko"), dve šake oraha, 2 mandarine, 1 krug ananasa, 100 grama kikirikija iz tri puta

Neki su već primjetili da familijarno okupiramo forum :D Mama je otvorila svoj dnevnik, a sestra će ovih dana dok kupi vagu i potrepštine. Nadam se da će im biti uspješno kao meni i da će se pokrenuti(mama naročito).
    Danas prijavljujem još jedan simboličan minus od 400 grama. Sada me dijeli još 200 od ulaska u hebeni klub 10. Nadam mu se u skorijem vremenu, možda već sutra.
    Inače samo da potvrdim priču koji mnogi ovdje znaju. Elem, razmišljajući o teme kako je nastupila stagnacija i jedva osjetno pomjeranje, pretamburala sam po rođenom mi dnevniku i došla do rješenja. Nastupio je poslije desetak veoma niskokaloričnih dana (početak do sredine avgusta). Dakle učite na tuđim greškama, i nemojte da dozvolite sebi da gladujete i upadnete u ovu zamku. (Mala napomena: ja tih niskokaloričnih dana nisam bila gladna, ali nekada treba jesti da bi se ispoštovalo sopstveno tijelo).
    Kroz balkon dopire miris nekih krofni :cry: :010: Kukala mi majka.
    Poslednja izmena od narcisa u 15 Oct 2014, 23:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

... a toliko smo ti pričale i pričale ali nije vredelo.....

Čestitam minus! :pivo:

I opet kritika... današnji dan si naslovila kao gladni pms dan i opet si jela premalo... kako meni izgleda..
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Tupava žena dok ne opeče sopstvenu guzicu nema pameti. Pa znaš kako, ja nisam fizčki gladna, malo sam sati na zemlji(ustala u podne, pa preklopila još dva sata). Jbt sad skontam da mi fali cijela kesica kikirikija (biće da je to 100 grama). Znam da sam nešto zabrljala, ali nisam mogla da se sjetim šta. Hvala na potsjećanju. (Kikiriki nije sam po sebi brlj, ali to masnije voće je dozvoljeno 100 grama, a ja sam imala i one orahe i grožđice...-treba nam neki smajli koji se pokriva po glavi, ili istu zabacuje u pijesak)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Novi dan-novi post :-P
    Jutros (prije 10 minuta :oops: ) na vagi 109,5! Uđoh u taj klub 10 :ZZ02: . Osjećam se predivno i srećno do nebesa. Napokon se otkočila buđava stagnacija. I što je još bitnije ostvarila sam svoj novogodišnji cilj dva i po mjeseca ranije :headbang:
    46/91 P-dan
    D:kiselo grožđe
    R: tipujem na piletinu, tikvicu i paradajz salatu
    V: ....(sve je podložno promjenama, nemam pojma editovaću)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

:skakutalo: Čestitke, a nadam se da sad imaš još više želje i volje! :skakutalo:

Btw, bravo za tikvicu (počela sam neurotično da pratim koliko povrća jedeš). Sad mi pade na pamet nešto što sam pre pravila, tikvica-pica... režnjevi tikvice (mogu prethodno malo i da se prosuše tako u rerni, a stavljala sam papir u pleh da se ne zalepe), pa preko gust paradajz, pečurke i stariji beli sir (i dabome da sam rendala i malo kačkavalja), naravno, origano... savršeno bi ti se uklopilo za neki proteinac. Malo mašte s povrćem i zaljubićeš se u njega. :)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Bravo, bravo, bravo, dabogda me stigla :013:
  • Tudja
    Početnik
    Početnik

od Tudja » pre 10 godine

Cestitke Cica maco,a Novu godinu da proslavljamo u klubu 9!!!Bravo bravo,bravo!!! :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    Zivot je ono sto napravimo od njega!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 10 godine

dudank napisao:.......... (počela sam neurotično da pratim koliko povrća jedeš). .........

:16:
    Dudo, i ja fanatično radim istu stvar... ali znaš šta još radim(?).... Kad vidim da neko napiše tikvica ili pet kolutova tikvice ili pola paprike ... ja se onda pitam ,,zašto, o zašto, :neznalica: samo tako malo?!,, .... Ja bih pojela tonu tikvica... paprika ili bilo čega drugog... (malopre sam uz paprike iz rerne, proteinizovane jajima, kao salatu, između ostalog, jela i svežu papriku....)

Narcisa, sada najvažnije, svečano i oduševljeno čestitam minus! :skakutalo:
    Da ih bude još mnogo, lepih i veselih (minusa)!
    Mislim da je sada krenulo i da te ništa ne može zaustaviti!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • sexy_cica
    Početnik
    Početnik

od sexy_cica » pre 10 godine

Cestitam i na minusu i ostvarenom cilju i pre roka! Bravoo! :01: :04: :013: :veseljak:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Evo mog komentara na udaje i vencanja :-P :D

I ogromne cestitke za minus...gram po gram :013: :hi-fi:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

"This photo has been deleted" znači "bez komentara" :D
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 10 godine

Narcisa, svaka cast za cilj!! :013: :skakutalo:
Odgovori 2547 postova