Ljudi hvala vam na mnoštvu ideja za ovaj smor dan. Nije toliko problem u idejama, koliko mi se sam skrob po sebi ne jede. Počela sam da osjećam njegovu brašnjavost

. Valjda će i to proći. Bila danas s drugaricom na kafi i pita me ona koliko ću još biti na dijeti, ja joj izreferišem sve, i zaključim da mi se ništa posebno ne jede. I da imam slobodu, nemam pojma šta bih jela

. Uspjela sam za tri sata da smislim šta bi mi posebni meni bio "piletina zapečena u rerni sa pečenicom i sirom" (najavljujem rođendansku trpezu za kraj novembra-hihihih P dan mi je tad, pa i nije prestrašno), a inače nemam nikakve prohtjeve (čak bih i ovo mogla da zaobiđem).
44/91 UH-dan
D:dva kruga ananasa
R: sto grama zeljanice, kifla (bejah u gradu)
V: 2 male kiflice sa džemom,2 male kiflice sa kremom, 50 grama čokolade milke (skontala sam da pravu čokoladu nisam okusila 200 dana)Od jutros sam letala po gradu, opština, biro, ganjanje materijala za svadbenu bluzu, kafenisanje... Malo sam slomljena i iscrpljena, al sam bar ubila koju kiflicu ovim tabananjem.
Najavljujem brljeve : 20.10.-slava (izabraću nešto fino, tipujem na sarmu), 26.10. svadba (što se hrane tiče nemam neku želju da brljam, ali će se piti-opštenarodno veselje i neka pečenja se pominu, a to nije moj favorit), 22.11. rođo moj (biće sve kako ja budem željela. U međuvremenu će se redovno piti jedanput sedmično.