Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 15 godine

Ups, ja mislila na Mikijev zabavnik, on je krenuo sedamdeset i neke, pamtim prve brojeve... A slikovnice su bile i sestrine i moje, znači dobrih 15-16 godina kupovanja. :placljivko: Zato sad deci sve te lepe stvari čuvam.

Ovo nam sad nema baš mnogo veze s jelom... valjda neće da odu i postovi u kontejner?
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Mikijev zabavnik je bio nastavak Mikija ..

Znachi, pao je izlazak veceras? :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pao izlazak... prilično originalan, obilazak regiona autom, muška organizacija... pa se ispostavilo da moram da večeram van kuće ako ne želim da jedem u 2 ili 3 noću, i onda sam u jednom gradu uzela parče pice... ali je bila najminijaturnija i najdijetalnija pica na svetu, ne znam da li je parče sa sve nadevom imalo 50 grama... a onda se u drugom mestu ispostavilo da im noću radi samo pekara... testa, naravno, ne dolaze u obzir, i tako ja ostah gladna. :neznalica: A još sam čitavo veče mučenički cedila dva piva da ne prebacim kalorije. Eh. Sad smotah komadić sira, nekoliko listića domaćeg suvog mesa i jednu pečenu papriku, u još malo pa 3 noću, što nimalo nije mudro, ali stomak mi zavija, a ja sam sa sve pivom i tom bebećom picom danas unela oko 1000 kalorija, tj. pre ovog što sam sad pojela, a sad je valjda oko 1300.

Hahah, ala sam sad sve ispričala zbrda-zdola... :) Sanjiva sam, dopisujem jelovnik sutra, kad budem znala šta se sprema. :)
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Dudić,kako si mi?
    Ala će te jutros vaga obradovati s obzirom da si loše sinoć jela...
    :009: te
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Bobili, moja srećna zvezdo! Vaga stvarno pokazuje manje! :009: Prijaviću zvanično ako bude bar još sutra ostala i opstala na tom broju, zasad se pravim da se ništa nije desilo. :) (A i ne ide da pravim slavlje posle skroz brljevite večeri - pivo, pica i jedenje u tri noću, koliko god da su kalorije lepo upakovane.)

Danas... danas... ne zna se još koje povrće, editovaću kad otkrijem šta imam na raspolaganju.

D: 2 male nektarine
    R: čorbica od boranije, jogurt
    U: isto
    V: juneća pljeskavica, salata, 50 g crnog hleba
    (izmena s hlebom je akonto sira)

PS Pitam se da li sam normalna, evo pre neki dan sam ovde kukala na boraniju, a sad bih se opet udavila u njoj. :D
    Poslednja izmena od dudank u 20 Sep 2009, 23:18, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

cekamo minus........ :D
  • Bobili
    Amater
    Amater

:013: :013: :013:
    Znala sam...Čestitam draga... :009:
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Bobili, da znaš da imaš ogroman :009: što si tako pozitivna. Moj muž je odmah "stručno procenio" da je vaga neispravna pa pokazuje manje. Hehe, videćemo sutra. :evil:
  • Bobili
    Amater
    Amater

Hvala ti... :009: A za muža...Mora da je njemu pokazala plus pa zato tako reaguje :evil:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Kad ja dunem i vatru sunem ... :D

Nisam normalna .. 4 otrovno ljute sam pojela i jos uvek mi se oroshava lice .. e, a sto se znojimo kad jedemo ljuto? :)

Minus kod tebe! Bravo! Eto, srecnica stigla na cilj! :D Sad ces da nam dusu vadish kulinarskim djakonijama :)
  • pahulja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od pahulja » pre 15 godine

Dudo bravo za postignute rezultate :) I naravno cestitam za novopeceni minus :14: Pa tebi je ostalo jos samo malo,malkice :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vam svima i sve vas :009: - ali hahah, pređoste me, sad mi ne ostaje ništa drugo nego da pomerim tiker i da budem disciplinovana. :D

Beo, ja rasturam ljuto inače, ali sad si me podsetila na jedan davni događaj, hahahah... Kad sam jednom ponela sebi za put do mora tonu domaćih ULTRAljutih pljeskavica, pošto sam vazda jela kao mećava... a neke moje drugarice bile na dijeti, pa nisu ponele ništa, i negde u 2-3 noću uhvati ih glad... i ja u najboljoj nameri ponudim svoje pljeske... Bože, kakve su to psovke bile iz autobuske tmine. :D

A na đakonije ću morati da popričekam, tj. sumnjam da će da mi ostane ova kilaža ako se vratim svom ždranju... :prasence: Pa će tako drugi čin dijete biti ista ova hrana, samo sa malo više brljanja u večernjim satima.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Draga, sve cestitke i od mene. :013:
    Stize i ti na cilj!
    Pomisli malo na nas kad pocnes da uzivas u zasluzenim poslasticama. :oops:
  • KALESIJA
    Amater
    Amater

od KALESIJA » pre 15 godine

Posto si promenila tiker cestitamo.Bravo za minus>jupi jupi jej eje :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, mile moje! :) :009: Praktično jeste cilj, ovih 49 (što se sad jedva vide na tikeru) samo su rezervno kilo dole radi lakšeg održavanja težine, ali biće i to uskoro... :) Joj, da mi je neko rekao da ću ove godine da imam svoju normalnu težinu, ja bih mu u oči rekla da lupeta... ali tad nisam znala vas. :)

Valjda što nisam gladovala, ničeg nisam zaista željna... čak ni krompira... jedino (nemojte da mi se smejete) vrućeg pečenja. :oops:
Odgovori 9033 postova