Hvala Helen, samo nek ide ma koliko sporo i da je...Divno Olivera!!!Ovih "20kg lost" baš izgleda sjajno!
![]()
I vidi se da si presrećna, baš zračiš pozitivnom energijom! Posle izgubljenih 20kg normalno je da ne ide brzinom kao na početku, ali bitno je da ide! Samo napred!
Hahahaa, bas si me nasmejala, zamisli da se tek ja udajem koliko bi me nemalo...
Izvini, Olivera, upravo sam upala da vidim šta si novo pisala, pa usput odgovaram i Maši... već sam pomislila da se ti ponovo udaješ, pa te toliko dugo nema u sopstvenom dnevniku.
Zbog nečeg ti nije legla ta "ekskurzija", ali možeš ti i ubuduće da šaraš, samo da ne budu baš toliko bombastični VK ako ti ne prijaju... samo nemoj onako malo da jedeš kao pre, kad te molim!
Lubenica ti ima 30 kalorija na 100 grama. Mozes je krpiti dok se ne.....da ne kazem sta.Meni je lubenica najveci problem, neznam koliko mi je dosta....mogla bi ceo dan da jedem samo to....![]()
Bas zbog toga i nesmem, mene brine secer, voda nije problem KufiProblem lubenice je visok glikemijski indeks (Olivera to najbolje zna) ... ... a da prija po ovim vrućinama ... baš prija!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.