Dakle da se nastavim ... Bg zna o cemu pricam ..
BeogradjankaONLINE napisao:Dudo, sigurno si u pravu .. nisu crvi nista, jedan lik nasao misa u hlebu, bilo na tv-u .. bljak.
da se pridruzim i ovde. pre par godina smo keva i ja prilikom ostavljanja kupusa, u 3 pakovanja soli (koje smo otvarale jednu za drugom), nalazile citave guzve dlaka i kose. ogadio nam se zivot ! koji moron je mogao da baca tolike kolicine dlaka ?!? neverovatno!
budjav sir je jos i najmanji problem - gadno je kad kupis sir koji je poceo da zelira (ali ne kao kamember),
vec nekako hemijski, da tako kazem, odnosno - neprirodno. odvoji se vodica, a suva tvar se razvlaci nekako slinavo.
i zuckaste je boje. divota. zato sam se vratila mom prodavcu sira, i svake nedelje ponovo na pijac.
crvici nisu otrovni, ali nisu bas prijatni. ja kad vidim da mi gmizu iz voca ili paprika, gotovo odma bacam peglu.
kafa .. recite slobodno da smo dragec i ja bolesnici, ali mi smo (kao prave kafopije), bacili pre jedno dve nedelje kilo do kilo i po kafe, posto je nismo mogli piti. toliko je zaudarala na budj da je bilo ogavno!
a posto gotovo nista vise ne pijemo osim te kafe i vode, kupujemo najskuplju grandovu kafu (pogadjate vec - onu u kartonskom pakovanju). pukli smo kintu samo tako.
dobro - nismo bas bacili, odneli smo na posao, drugima je odlicna, ali nama dvoma muka samo od mirisa.
iznervirala sam se kao majmun. htela sam da pisem negde, nesto da se zalim, ali nisam nasla gde, pa sam se i oladila, posto smo ustanovili da ona sa istekom u maju i junu nije dobra. sad smo stalno u jurnjavi da nadjemo sa drugim mesecima.