Nek ide ovako danas, šta da mu radim.

Idemo s jelovnikom:
Ako mi propadnu planovi, editovaću u sir, ali bilo bi lepo da ne propadnu jer sam prekjuče kupila novu suknjicu i cipele, pa je red da se to prošeta.
Hehe, kako žene uvek nađu izgovor... 

Suknja jeste jeftikaner, vidi se s kilometra (mada je slatkiš), ali cipele su fenomenalno kvalitetne i udobne, to su mi već treće iste, sad imam u tri boje.
(I kud ne kupih ranije još neki "duplikat", sad su se sve prodale.) Kaže muž da mi dijeta rđavo utiče na potrošačke sklonosti... A ja mislim da baš lepo utiče.

Druge dve su uske i njih sam nosila kao devojka, sa 65 kila .. i chuvam ih za uspomenu

Naročito kad na sniženju nađeš suknju za 600 dindži i cipele za 1000... Kako odoleti.

), ali za jakne/kapute uvek bih glasala da budu dobri. Mada... hahahah, imam sličan problem kao ti, Beo, nemam ni ja srca da se razdvojim od nekih stvari od kože/krzna, a samo zauzimaju prostor u plakaru. Sreća u nesreći te mi svojevremeno učiniše uslugu i ukradoše dve kožne jakne.
(Da mi je neko tad rekao da će jednom da mi bude drago... Sad bi definitivno bile demode, a ja bih ih i dalje čuvala.)
), utoliko pre treba da se ratosiljam svega što je veliko i neupotrebljivo, pa koliko god da je koštalo. Već sam izbacila tone stvari (komšiluk verovatno misli da se selim), i još ima, i prosto ne mogu da verujem koliko sam ja to gomilala garderobu.
Kao da ću njom da sakrijem činjenicu da sam (bila) žena-tenkić...
Samo da se ne zahukćem previše pa da sa starim stvarima izbacim i muža... 

Ne mogu da se resim tih nekih stvari. Ja, bre, cuvam i salvete koje sam skupljala kao dete .. dotle ide moje tesko rastajanje sa uspomenama 

dudank napisao:Samo da se ne zahukćem previše pa da sa starim stvarima izbacim i muža...

Ama leteće i to napolje... javljam kad budem stisla srce!
(A kad se uvučem, verovatno će morati da mi je skidaju na hirurgiji...
)
To nisu bile starudije. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.