Bash tako, Biljka. Kako nosish tako i drugima izgleda.
Ja sam s godinama postala operisana od kupomanije, ali sam ranije umela da dam po 300 maraka za dzemper, ili tasnu, 500 za kaput .. i to i dan danas imam u ormanu, niti se raspalo, niti se deformisalo, zao mi da bacim, a ne mogu vise da nosim jer mi je dojadilo .. pa se nesto mislim da je mozda ipak bolja varijanta da se kupuju malo jeftinije, a pristojne, stvari, jer lakse se menjaju, lakse bi ih se odrekla

Recimo, imam u plakaru 4 kozne jakne, koza kao da je svila .. Mirjana Maric (nekadasnji Jugoexport) i 2 mogu da nosim jer su "glok" kroja, ali mi se ne nose .. imam ih 20-25 godina .. a kako da bacim onoliku kozu ..

Druge dve su uske i njih sam nosila kao devojka, sa 65 kila .. i chuvam ih za uspomenu
Imam i neke tasne koje nisu propale ni posle 30 godina, kao da su juce kupljene .. jedna je kombinacija crnog laka, crne koze i tamno braon krokodilske koze .. i to da bacim? Pun mi plakar 'starudije'

Naročito kad na sniženju nađeš suknju za 600 dindži i cipele za 1000... Kako odoleti.
Nikako
E, ali suknju mozes da iskopas kad imas vitku liniju ..
Sad se setih kako sam dosla do jedne tasne za 10 maraka .. ili evra, ne secam se koja je bila valuta, ali cena je smesna .. kupovala neku Dior kozmetiku a u izlogu stajao ranac ... odakle je tu zalutao nemam pojma .. mnogo mi se dopao .. pitam ja prodavacicu da li je na prodaju, kaze - jeste. Kad mi reche cenu nisam mogla da verujem .. da li im je stigao uz kozmetiku kao neki poklon, ma otkud znam, ali njemu ni dan danas nista ne fali, a nosim ga i leti i i zimi ..