A sada na ti

......
Posao mi zahteva 9 sati sedenja,a fizicka aktivnost mi nije redovna.Vezbam 3 dana

......znam da je to greska,ali avaj.Jutra su mi sa ravnim stomakom,ali osetim blagi grc,ali vec posle pola sata pocinje nadimanje i spazam..po prirodi sam malo nervoznija osoba...........problemi sa stomakom me vode u ankcioznost,a mozda je i obrnuto

....mislim da je ipak ono prvo ,a tako je i pocelo preskakanje srca kad legnem i spazam stomaka kad stojim.To me je bas poremetilo ,otisla sam kod lekara,ali dok nisu ustanovili da imam heliko bakteriju ja sam duboko zagazila u akciznost.To je bilo pre 6 godina od tad zivim i radim sa manjim problemima koje iskontrolisem sa espumisanom,ranisanom,rupurutom i bromazepamom......po principu svoj doktor.Pre mesec dana su krenule jace smetnje i to odjednom navela sam primer kao da srce ne moze da kuca normalno..moram da napravim neki polozaj i malo masiram zeludac da bi se on spustio i oslobodio pritisak koji imam i koji pravi smetnje.To me bas uplasi,a i onda sam prosto u strahu i kao da nemam snage za nista.Do veceri sam vec kao veliki balon..........,a imam negde oko 60 kg. i visoka sam 170cm.Hrana ........pa nejedem redovno i u poslednje vreme je to najcesce bila brza hrana............sad sam danima na jogurtu,dvopeku,mladom siru,supi.Sveze voce kad se setim unesem nisam sigurna kako reagujem na njega.Znam da mi mleko smeta,a mahunarke,luk,papriku i sl nekonzumiram godinama.Ne pusim,a kafe najvise 2 manje solje u toku dana.Joj sto sam se raspisala

.............Sve u svemu jutros sam uradila vezbe koje si savetovao i popila vodu sa medom......za sad je ok,nadam se da ce tako biti do kraja dana.......sobzirom da poslednjih 2 ili 3 nedelje svaki dan je bilo lose.Veliki pozdrav i pohvala za azurnost i pozrtvovanje.