Shta cesh sa sobom? Nishta .Da nastavish dalje.Kao i u zivotu.Kad te savata muka ti nastavljash dalje a evo jedna koja ima 62 godine moze da ti kaze da ce tih raznih muka biti u zivotu tushta i tma. Pa shta cemo.Idemo dalje.
Ako ne mozesh UNku udari jednu kratku , ima i onih od 5-7 dana da pokrenesh volju. Broji kalorije i ne idi preko 1200. Uglavnom petljaj neshto, radi na tome. Ne odustaj. Moj muz je skinuo 16 kg i ako nije bio na dijeti.Jedno parche hleba je jeo za doruchak i kasnije u danu hleb i testa nije jeo. Ruchao normalno ali oko 4-5 popodne, grickao i kikiriki za uzinu, ali za vecheru jeo samo neku vocku. Nije ni osetio a skinuo 16 kg za ovih 6 meseci. Probaj i to. Mnogi su skinuli dosta kila tako shto su samo izbacili vecheru. Uveche kad si gladna popi kafu, sok neki pravi od voca. Mora se neshto zrtvovati.Vidi shta ti je lakshe zrtvovti i nastavi.
I ja tako po par dana brljam li brljam ali nastavljam, menjam taktiku, ali ne odustajem. Juche mi cerki bio rodjendan.Ishli u Nemachki restoran , najela sam se pravo svega i svachega ali danas nastavljam.
Mlada si. Kad predjesh preko 100 kila kile samo idu gore i ne primetish .Dok se okrenesh naguracesh se do nenormalnih tezina kao onaj moj prijatelj od 180 kg ( bio potpuno normalne tezine kao momak).Ne daj se. Ne dozvoli to sebi.
Eno i moja cera skinula 20 kg pa odustala i sad vratila dosta. Ali vidim opet neshto pokushava...ne predaje se skroz. Nikad se ne smemo predavati.Bolje dok si mlad da dobijesh taj rat nego ovako kao ja pod starost kad te stignu bolesti. Navijam za tebe