Nemoj da posustajesh Dushice

Nisam sigurna da je iko proshao dijetu bez brljanja ( pa makar i malog).Sve nas "bucmaste" ubi vechera

Ja ne mogu i dalje bez da nocu ne stavim neshto u usta (bash i sama sebe nerviram zbog toga) ali se trudim da uzmem bar ono shto se jede tog dana i malo. Bitno je da se koliko toliko uobrochimo a i kad uporedimo shta smo ranije jeli ovo je samo po sebi pomak koji ce voditi ka skidanju kilograma sigurno

E sad kada brljamo nece ici onako rapidno i brzo kako bi ishlo da ne brljamo ali ici ce.Samo strpljenja. I ja sam batalila da se merkam svaki chas

Vishe me obraduje kad nakon dve nedelje vidim makar i jedan kilogram manje a obeshrabri me kad vidim da stagniram ( a sad se stagnira duze kad smo blize kraju dijete). Mi idemo na duze staze pa tako to treba i shvatiti.Kad vidim koliko su mi shiroke pantalone koje sam nosila ranije sad oko struka i stomaka i to mi je potstrek.
Komentare zlobnika ignorishi

Ja sam u inostranstvu vec 23 godine. Smeshno mi je da neko zavidi nekome na tome. Ko je hteo otishao je (uvek se nadje nachin kad chovek neshto hoce). Da li smo sretnici mi napolju ili oni koji su ostali to je veliko pitanje. Materijalno gledano da , chini se da mi napolju mozemo sebi priushtiti neke stvari koje oni u Srbiji ne mogu ali tek kad chovek ostari (kao ja) vidi da nije bash sve u tom materijalnom delu zivota. Ja imam kucu od 200m2 sa bazenom (u koji nisam ushla vec godinama

jer mi vishe nije interesantno a imam i kostobolju) . Koristim od te kuce onoliko prostora koliko bih i u Beogradu (ostalo zvrji prazno).
Kad pogledam kako moji zive u Beogradu mogu da kazem da im je zivot mnogo ispunjeniji od moga a ne vidim bash da im ni materijalno neshto fali ( osim bazena, haha) .Ja njima zavidim shto su zajedno, shto vidjaju prijatelje iz detinjstva i svu rodbinu...shto se druze. Ta jednachina znachi ima vishe nepoznatih

Zavist je jako losha jer najvishe shkodi onome koji zavidi

A takve grube opaske tvojih drugarica pokazuju da ne umeju da savladaju zavist...pa nek se onda same u njoj udave
Samo napred

Ti ovo radish zbog sebe , svoje porodice a pre svega zbog svoga zdravlja. Tako to i treba da shvatish. A pohvale prijaju i daju potstrek pa nije loshe kada naidju