Odgovori 914 postova
Un.....
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Un.....

od narcisa » pre 9 godine

Ako bude plusa dobice je krivo 8)
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Nema plusa ,ali ni minusa... :cry: Znam ja tako za vreme ciklusa da budem teza i do 2 kg,ali nije mi to sada nikakva uteha,bas sam se razocarala. :crybaby:
    13/91 PROTEINI
    D:banana
    U:narandza
    R:mlevena junetina sa sampinjonima i crnim lukom u paradajz sosu,kupus salata,parce hleba,solja supe
    V:pola od rucka,bez hleba i supe
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

A pa gospođice u toku ciklusa se ne merimo :D
    tad vaga varira kao i naše ponašanje :D
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Varira,varira. :-) Jutros 63.2,pa posle dorucka 62.5 i necu ni da se merim vise! :-D
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa najbolje bi i bilo da se ne mjeriš ako tako utiče cifra na tebe. Sačkaj da prođe mjesec dana, pa onda kad staneš da se diviš postignutom :D .
    Majke mi mislim da žene sa manjim viškom kila mnogo više lude od super-teške kategorije :neznalica:
    I da malo pitanje za tebe: jel planiraš ti ovu dijetu svojski da odradiš svih mjeseci? ili želiš za mjesec dana da se istopiš? Samo polako i bez stresa :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Iva iva macko :009:
    Imam blagi osecaj krivice, jer sam te nesto kao nagovorila... :oops: ali nemoj se opterecivati, pa to je sve malo,plus,minus, pogotovo kao sto i sama kazes da si u onim danima, samo se opusti, razumem te potpuno...
    Ako ti stvarno jako smeta taj plusic recimo, ili zastoj u minusu, onda se nemoj meriti, ja sam i kad sam dozivljavala da bude plusa se uvek merila jer nisam mogla docekati da vidim sta ima vaga da kaze, sledeci put...
    Pokusaj se sa tim izmiriti da nekad mora biti plusa, ili zastoja i da nije sve tako jednostavno, videces sledeci krug ces se iznenaditi pozitivno, :headbang:
    Saljem ti veliiikiii :009:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Narcisa,celu planiram ,ali bez vodenih dana ovog puta.Nije meni to tesko,a ja se ovo vise salim da se toliko nerviram da li je plus ili minus.Naravno da se nadam minusu svaki put,ali nije smak sveta ako ga nema.Dva puta sam bila na Un i bez ikakvih problema oba puta dogurala do polovine treceg meseca.Prvi put me je udario covek na pesackom i polomio me je malo :D pa nije bas bilo moguce da nastavim.Tada sam za to vreme sa 63 kg(najveca kilaza ako izuzmemo trudnocu i ovo sada) dosla do 57 i bila prezadovoljna.Posle toga sam krenula ponovo ,posle godinu dana ,imala sam 58 kg i za sedamdesetak dana izgubila mozda 2 kg. :-),ali sam htela da izguram do kraja.E onda sam saznala da sam trudna... :skakutalo: posle skoro dve godine truda. :-) Tako da ne ocekujem da kilogrami samo odlete!Volim UN i prija mi,a kg ce da odu,brze ili sporije,nije vazno.
    Mihsice ,salim se ja!:-*
    Vas dve ovaj forum cinite veselim i bas sam srecna sto ste tu! :-*

14/91 SKROB
    U:kikiriki
    R:restovan krompir,malo skuvane zlatne mesavine,paradajz salata,parce hleba
    V:pola od rucka bez hleba
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Prvi razlog me šokirao, a drugi je najdivniji na svijetu. Sve znaš , samo istrajno i polako. A ja i Miša smo trenutno najviše vezane za forum, Trešnjica đene-đene. Evo sad imamo novih članova pa će sve da živne. Ja se foruma držim kao pijan plota i ako se uklonim odavde utopiću se :D
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

Praktikuj da se meris posle voćka , a vodeni ako ne mozes da izdržiš nema veze :)
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Mogu da izdrzim vodeni,ali necu,zbog bebe ovog puta,umesto njega,bice vitaminski(omiljeni)!
    Danas sam bas rano rucala,pa sam pre vecere uzela dva zalogaja onog krompira,ali ne racunam u brlj! :020:
    Ceo dan mi se jede "nesto",ali jos nisam shvatila sta.Nisam gladna,samo mi fali neki ukus u ustima.Nadam se da do odlaska u krevet necu ni shvatiti sta je to "nesto". :-)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

15/91 UH
    U:3 mandarine
    R:pizza
    V:3 palacinke sa nutelom,2 bananice,red crne cokolade

Joj,kako grozan dan,ubi ova kisa!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Jedva uspeh da zaspim sinoc od gomile slatkisa,bukvalno mi je bilo muka,a trazi mi ih organizam iako ja slatkise prezirem. :)
    I beba mi je bolesna,ima malu temperaturicu,ali mu je nos zapusen pa jedva dise.Dobro je da sam se setila starinskog recepta(naseces crni luk i stavis u gazu,blizu bebe) smrdimo i nas dvoje i soba,ali bar smo prespavali celu noc.Tata je pobegao u drugu sobu! :D
    Super sto je da je danas vitaminski dan pa ne moram da petljam oko sporeta.
    16/91 VITAMINI
    D:2 narandze
    R:2 banane sa cimetom i medom i malo badema i lesnika
    U:3 mandarine
    V:paradajz i pecena paprika
    Poslednja izmena od ivaiva u 15 Oct 2015, 16:57, izmenjeno 1 put ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od marrayya » pre 9 godine

Caos. Jel taj luk u gazi treba samo da stoji blizu bebe, ili treba povremeno da joj se stavi pod nos? Moja mala je razvila averziju prema kapima za nos i onoj pumpici kojom se izvlace sline. To sam mogla da koristim samo dok je bila mala, sada nema sanse da se udrzi koliko krene da se baca i da place kad vidi pumpicu. Cekam da nos sam procuri pa joj brisem (i to opet jedva silom, jer se mnogo buni). Sada se ucimo da duva nos (posto odavno zna da mirise cvece, pa je ucim kontra smeru ) :) Ima 16.5 meseci.
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

ah taj tata :D trebala si i njemu da stavis u drugoj sobi :D

maro , predpostavljam da se kod tebe jedu sline, ili se brisu rukavom :D
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Marrayya ,treba samo da stoji blizu bebe,na primer,okacis na krevetac,ali pripremi se na uzasan smrad! :D Stvarno pomaze. :)
    Tamy,ne ljutimo se na tatu,ipak on radi i ustaje rano,a nas dvoje spavamo do 10,10:30.
    I vaga me je jutros obradovala,ali nista zvanicno ne javlham do sutra ujutru. :skakutalo:
    Un start 31.3.-66.5 kg
Odgovori 914 postova