Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Srećna, ali debela

od Debeliccka » pre 11 godine

Negde si napisala da ti je dijeta postala i ,,prijatelj budžeta,, ....da parafraziram.....
    Pa vidi... zamisli npr osobu koja je svaki dan kupovala 2 litra kokakole, 1 sladoled i 1 čokoladu recimo = 2100 dinara nedeljno (računam da je osoba davala 300 dinara na ova 3 artikla svaki dan, a ovo bi koštalo i više). Npr.....
    Grubo rečeno ....za ove pare bi moglo da se kupi dosta ribe, mesa, sira, voća i povrća ......i da to jede duže nego jednu nedelju ....( a ova osoba je pored ove kokakole, čokolade i sladoleda jela i ostalu hranu).....
    Pametnija ishrana nije obavezno skuplja, kao što ponekad neko misli.... naprotiv...... (da ne pričam o nekome kao što sam ja ko kupuje cigarete... i koje pare se daju na to..... :oops: )
    Poslednja izmena od Debeliccka u 13 Apr 2014, 20:58, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 11 godine

Da, da krljala sam gro para na razne zezalice, za ovih 20 dana sam potrošila do 10 e na izlaske :D I ja sam pušač, i tu sam postala "štedljiva" i "zdravija", elem motam, tako da pet dana pušim 100 g duvana, što je tri e ugrubo rečeno, a inače sam dnevno trošila oko 2,5 e. Pretvoriću se u štedljiviiiicuu :16:

20/91 V-dan
    tri kruga ananasa, zapečena jabuka, 25 g badema, dve narandže - popravljam se :oops:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

Mrso bas si u pravu, ali ne znam koliko je nekome ko konzumira 2l kokakole i sladoled, cokoladu svaki dan stalo do zdrave ishrane.

Ja sam, pored ustede na slatkisima, mislila i na ustedu na hrani koju bih konzumirala da nisam na UN dijeti, a to su sirevi, maslac i ostali mlecni proizvodi, meso, jer bih ga inace jela svakodnevno, itd.

Narcisa super ti je jelovnik :).
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Pink, mislim na osobu, imaginarnu, koja je jela ovakve gluposti i jednog dana ih izbacila i pocela sa nekom dijetom...
    Inace, cesto je prisutna predrasuda, ne na forumu nego inace, da.je potrebno mnogo para za neku relativno zdravu ishranu.... Jednom sam cak izracunala koliko nedeljno dajem na hranu (zaboravila cifru) i bila iznenadjena koliko je to malo para (malo u odnosu na sve ostale troskove)...

Narcisa, ne uzbudjuj se, to su se samo gosti odomacili...( 'ajmo zzeno na spavanje, mozda bi gosti da idu kuci- recce muz zeni...mozda znas pricu)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo se vi odomaćite sad će kafa, pa da nazdravimo :pivo: ( priču naravno znam :) a ne brigaj brzo ću ja vas rastjerat, ako mi se prispava)
  • beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

Dobro jutro domaćice, gde je ta kafa? Stužu jutarnji gosti... :D :D :D
    Start 18.02.2014- 106kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hi hi hi / domaćica iako je u tvojoj/vašoj vremenskoj zoni, živi po vremenu u Njujorku, dakle - 6 sati :D evo je jedna šoljica i za tebe u popodnevnom terminu :05:

21/91 proteini
    D: 3 kruga ananasa
    R: neki sir, krajnje je vrijeme, tikvica teflon, salata, hljeb, supica
    V: pola

Moram da podjelim moju srećicu sa vama. Tata se vratio nakon dvadesetak dana puta, nije znao da sam na dijeti, i rekao je mašala što si smršala samo nastavi, a ja ću ti na svakih 10 kila davati 50 e:) Sada imam i motiv više :skakutalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

I ja bih na takvu dijetu! :013:
    Pozdravi tatu! :wink:
    Slika

• beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

Hi hi hi.... nikako VI.... samo TI....jesam starija od tebe, ali se tako ne osećam :-P :D
    A bogami dobar ti je tata..... čuvaj ga, jer je biti tatina ćera neprocenjiv osećaj... :wink:
    Start 18.02.2014- 106kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Čuvam roditelje- da mi duže traju :D
    Bećice nisam te persirala, nego sam mislila ukupno na sve drage gošće u mom dnevniku, dont vori :009:

22/91 skrob
    D: banana
    R: grašak i krompir, salata, parče hljeba
    V: pola
  • snowhite85
    Početnik
    Početnik

od snowhite85 » pre 11 godine

Vau,50e! :D :D :D
    Sto kaze Debeliccka: "I ja bi na takvu dijetu!" :wink:
    Samo napred! :009:
  • beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

narcisa napisao:Bećice nisam te persirala, nego sam mislila ukupno na sve drage gošće u mom dnevniku, dont vori :009:

Uh, a ja taman mislila da se vidi koliko sam matora :D
    Start 18.02.2014- 106kg
  • sexy_cica
    Početnik
    Početnik

od sexy_cica » pre 11 godine

Narcisa, super ti je jelovnik. Pozitivno si me iznenadila, i kolicinski i kvalitativno ti je super ovaj poslednji jelovnik. Bravo!
  • Cookie_Monster
    Početnik
    Početnik

od Cookie_Monster » pre 11 godine

Evo da te i ja pozdravim i dam ti podrsku. I ja sam ceo zivot debela i znam kako je to tesko i verujem da ces uspeti. Meni je mama podrska kao tebi tata i jako je lepo kad te bodre i navijaju.
    UN dijeta je odlican izbor, jednostavna i laka za pracenje, verujem da ces lepo smrsati s njom. I jelovnici su ti dobri.. sad kilice mogu samo da se pozdrave stobom, drugo im ne preostaje :D

Pratim te, srecno :)
    [img]http://swlf.lilyslim.com/ZbkZp1.png[/img]
    [color=#0080FF]MINI GOAL[/color]
    Dijeta poceta 06.02.2014 sa 112 kg

Prvi cilj 99 kg postignut 27.04.2014

Drugi cilj 88 kg postignut 27.07.2014

Jedna banana za svaka 3 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala žene drage na bodrenju i upisu u moj dnevnik :pivo:
    Bećo, ti matora? Mora da se zezaš, ti si žena u najboljim godinama ( bar po tekstovima u raznim fem časopisima :wink: )

23/91 UH
    D: Banana ( banana sa velikim B)
    R: nešto tjestasto ( nadam se da ću uspjeti da ukombinujem onu lepinju od prošlog puta)
    V: dva čoko mafina, rebro čokolade za kuvanje
Odgovori 2547 postova