.

ali sam od toga odustala. Jednostavno ljudi moraju da shvate da ono što piše nije napisano bezveze, ali ja uvek dozvoljavam da svako sme da prekrši dijetu jedanput nedeljno za jedan obrok i to da pojede sve što poželi u količini u kojoj poželi i nema problema! Ljudi manje pate jer znaju da nema zabranjenih namirnica, samo treba da se strpe nedelju dana! Pa praktikujte tu teoriju.....možda vam bude lakše)

), slabo razvijenim sekundarnim polnim karakteristikama, izostankom menstruacije potpuno ili delimično....

hvala vam unapred 

dunja napisao:Pozdrav. Do sada nisam pisala ništa na ovom forumu, iako pratim zbivanja.
Ja sam isto u kategoriji vječitih boraca s viškom kilograma. Trenutno muž i ja držimo UN dijetu, ali obzirom da sam imala velikih zdravstvenih problema nije mi drago pročitati negativne strane te dijete.
Naime, i sada upravo zbog tih zdravstvenih problema moram skiniti veliki broj kg (trenutno imam 110 kg na 1,65 m) i do sada mi je UN uvijek davala odlične rezultate, ali iskreno, brzo su se kg poslije i vratili.
E sad, imam nekoliko pitanja:
Šta mislite o Montignacovoj dijeti? Isto tako, o South beach dijeti?
Do sada nisam bila nikad kod nutricionista, upravo iz razloga što kod nas to ide kao po traci, iliti šablonski. Svi dobiju isti papir i javite se kroz neko vrijeme.
Imam volju i želju omršavit, ali jednostavno od silnih ponuđenih dijeta i načina ja sebe više nigdje ne nalazim. Jednostavno se pogubim i svemu i ne znam koji je pravi način, a jako volim papat.
S druge strane, nesretna sam zbog silnih kilograma koje sam nataložila, jer nekad sam bila sa svim zgodna ženica
Zanima me i što mislite u umjetnim zaslađivačima, odnosno koji je po vama zdrav način slađenja napitaka?

ankica napisao:Na vaša pitanja odgovara Ankica Simić nutricionista-dijetetičar
sa dugogodišnjim iskustvom u tretmanu poremećaja ishrane odraslih, planiranju dijetetskog
režima ishrane bolesnika, kao i iskustvom u organizovanju i planiranju ishrane dece.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.