Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • natashka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: GIGA dnevnik (održavanje postignutog - kako videćemo)

od natashka » pre 15 godine

Gigo, kad ce jugovina?!!! :cry:
    Dosadi ovaj sneg!!!
  • Alien
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od Alien » pre 15 godine

Primjetila sam da si sada rjedje na forumu..nedostaje mi red i disciplina i strah sta ce Giga reci na pojedene obroke :)
    Citala sam o tvom uspjehu i drago mi je da sam svjedok tvoje hrabrosti, karaktera i istrajnosti :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Hvala Vanzemaljko puno na lepim rečima al sad jednostavno nemam vremena da se posvetim forumu mada mi jeko nedostaje ... al proće i to, te ću se opet ja vrnem forumu u izdanju kakav sam bio i šta treba da se radi.
    E Ruška moja, jučerašnja FA je bila žestoka a scena ko u komedijama, taman kad završim dođem do mesta odakle sam krenuo kad ono :03: ... ne vidi se ni da sam čistio tu ... juče bilo 4 x čišćenja dvorišta a koliko vidim i danas će biti bar jedno 2-3 puta ... sve me ovo podseti na onu čuvenu komediju u priči "dnevnik Bosanca u Kanadi" ... koliko sam je sinoć opet ćitao, smejao se i sebe video u tom lopatanju, pa čak sam imao i grtalicu iz priče ... al ispred radnje :shock:
    A što se tiče jugovine, to će se još malko pričekati, jer ovo neće skoro otići iz naših dvorišta. Sneg će stati al će ovo belo g...o :16: ostati do iza nove godine.

A evo i vremenske situacije za 16.12.2009

danas u 08:00 sadašnja(max)

BG -3(-1)Slika
    NS -4(-2)Slika
    KG -3(-1)Slika
    NI -2(0)Slika
    ZLA -8(-2)Slika
    KOP -1(-5)Slika

Upozorenje: Do nedelje 20.12.2009, oblačni i hladno sa snegom. Stvaranje snežnog pokrivača ukupne visine 30-40 cm u nižim predelima a u planinskim predelima od 40 do 60 cm. Temperatura u daljem paaaaadu, od četvrtka do utorka ujutru umeren do jaaaak mraz (brrrrrrrr) maksimalne temperature će biti ispod nule.

Odo na jutarnje lopatanje ... prvo u dvorištu kuće pa odlazak u radnju i čićenje ispred (bili nam juče iz komunalnog i kao vrednim fizikalcima što čiste ispred radnje, nagradiše nas sa džakčetom od 10 kg soli ... e baš im hvala, bolje da su mi dali novu aluminijumsku lopatu)
    Slika
    Slika
  • Nicky_72
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Nicky_72 » pre 15 godine

E pa da znate da u Novom Pazaru neme ni grama snega,sve je suvo i kada vidim slike iz Beograda,Novog Sada i ostalih gradova u Srbiji kako su zavejani ja pocnem da vam zavidim.Moje dete od 5 godina stalno gleda kroz prozor i pita kad ce da pravi Sneska.Ne znam,u Raski ima puno snega,a to je 20 km odavde.Evo sada gledam slike iz Loznice i gledam kako se deca sankaju,kod nas ni da zabeli.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Sad sam baš iznenađen za Novi Pazar :shock:
    Slika
    Slika
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 15 godine

Ziva istina Gile,ni da pocne da pada.juce nesto malo bila kao ledena kisa i kraj.Hladno je,ali nema zime dok ne zaskripi pod nogama.Svi jedva cekamo jer Nova Godina bez snega nema tu caroliju.Gile da se pohvalim,kg idu na dole i moram poceti da pisem jelovnike ali net na poslu danima nije radio pa sada dodje i evo i mene.Ako nestane da znate sto me nema...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Pa što se ne fališ za kilice, čestitancija za NIcky :headbang: a za interenet je i kod nas baš teška situacija, u radnji a i kod kuće kako dođe popodne tako sve veze popucaju ili radi takvom brzinom da je puž brži.
    Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Gigo :mahalo:
    Za Novi Pazar, mene ne cudi ni malo...
    Ja sam davne godine, krenula iz Ivanjice tamo, na neko zastupanje, u Ivanjici je bio sneg pola metra i jos padao, i padao, i tako sve do Raske, a u Pazaru-Kalifornija, suvo, sunce...milina.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

O pa i ovde promene, Gile nam se lepo obukao, sladak ti taj Deda Mraz, hoce li bit nekih poklona i za nas koji nismo dobri :wink:
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 15 godine

Divan i avatar, ali tiker - fenomenalan!!!! Srećno razgrtavanje bez grtalice :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Op-op, novogodisnja odezda... :D
    Nemoj da kukas zbog te lopate jer si prizivao sneg i minus da pokoka viruse... Sad lepo cisti i pisi pisma iz Novog Sada umesto iz Kanade... :-P
    Sladjan opao cisteci a nije dobio od kumunalaca ni so, ni secer, ni kafu... E jbm ti komunalce, od ovih nasih dobijas samo racune... :17:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nekukam ja zbog lopate jer mi ta lopata baš dobro došla jer sam orbitrek još pre 4 nedelje dao na servis i gotov je al im rekoh da mi ga ne donose na ovu adresu već na novu kad se preselim, tako da mi je to jedina jača fizikalija i mogao bi i još jače da pada ... prvo obučem one gaće za vežbanje pa jedna pa druga trenerka pa majica i jedan duks pa gornji deo trenerke pa i još jakna ... pa kad se zalaufam na sat vremena lopatanja i kad se to sve na meni upali i kad završim majicu i gaće možeš cediti ... zato padaj sneže .... paaaaaaaadaj :D
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

A evo i vremenske situacije za 17.12.2009

danas u 08:00 sadašnja(max)

BG -3(-3)Slika
    NS -4(-3)Slika
    KG -5(-2)Slika
    NI -3(-1)Slika
    ZLA -9(-4)Slika
    KOP -8(-5)Slika

Upozorenje: Do nedelje 20.12.2009, oblačni i hladno sa snegom. Za dane vikenda nove snežne padavine. Temperatura u daljem paaaaadu, od četvrtka do utorka ujutru umeren do jaaaak mraz (brrrrrrrr) maksimalne temperature će biti ispod nule ... ledeni dani.

Ode na jutarnje lopatanje al nema puno da se čisti jer je palo samo oko 1 cm od poslednjeg lopatanja pa će ovo biti jako lagano jutarnje razgibavanje :)
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Računaš li i jutarnje lopatanje u FA :D
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Zloupotrebljavam tvoj dnevnik, izvini. Ako mozes ovo da ubacis kod mene kao avatar OK i hvala, a ako nemozes, obrisi sve. Samo nemoj da se ljutis...
    Prikačeni fajlovi
    deca deda mrazevi.jpg
    deca deda mrazevi.jpg (4.25 KiB) Pogledano 912 puta
Odgovori 9479 postova