izvinjavam se nisam mogla da nadjem da li je neko negde objasnjavao o kombinaciji mesecevih mena i un dijete pa cu postaviti pitanje ovde, a vidim da vecina vas kombinuje.
ja bih da kombinujem ali ne bih da izbacujem dane nego da uklopim koja mena moze da odrzim a koja nemoze nista
evo kako mi se uklapa
koristila sam gigine tabele i vodeni dan sam povukla za 4 dana tako da mena pocinje 18.03. u 18:47 meni je tada vocni dan znaci ja cu jesti voce do nekih 18:00 sutra mi je vodeni dan znaci picu vodu do 20.03 kada nastavljam proteinski
sledeca mena je 26.03 17:06 meni su tada ugljeni hidrati znaci pojescu slatkis i cokoladu nesto pre 17h a sutra dan cu voce jesti posle 17h
u aprilu sam samo osacovala da mi se odprilike uklapa da vodeni dan povucem da bude poslednji 91 dan
jel to u redu???
ako nije problem: kako kombinujete menu ako se nepotrefi bas ovako zgodno recimo pada bas na skrobni dan i nema kud sta onda?
ipak mi je uklapanje svake mene previse drzacu samo one koje mi se lepo uklope
a u naredna dva meseca oba mlada meseca mi se uklapaju, sto je super jer sam shvatila da je mladi mesec najbitniji tj najdelotvorniji
krcko obicno se u pocetku dijete ne preporucuju mene al ako tebi tako odgovara uklapaj ih mi koji vec po drugi ili treci put drzimo un dijetu uklapamo mene tako sto dan koji ide zamenimo vodenim ili ako je mena koja zahvata dva dana kombinujemo ovako kako si ti napisala
Proja može, al bez dodataka sira kao što obično stavljaju u proju. Pita sa pečurkama da, sa prazilukom i slično al bez fila od mleka i jaja sa kojim se obično zaliva pita . Ili da praviš kao savijaču.
Hvala Gigo:)ma pouzdani ste mi i ti i jedna mala,nego videh da je ona tu jutros...A slabo imam iskustva sa testom je ga ne jedem,jela sam samo spagete i pizzu pa ne znam sta sve moze...TNX
Paunovo Pero, da li si ti uopste otvorila dnevnik? I ako nisi zasto nisi? Zar ti ne bi bilo lepse da pises svaki dan svoje jelovnike i da se druzis sa nama?
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
na UH dan mozes da napravi palentu i kao preliv da stavis sos od paradajiza, isto tako moze i preliv od pecuraka ili kiseli kupus meni je ovo prijalo nekada umesto makarona ili neke posne lazanje da napravis sa povrcem
i ja se slazem sa lass bilo bi lepo da otvoris svoj dnevnik da mozemo da te pratimo
Evo ti link za otvaranje dnevnika pa tamo lepo mozes da postavljas sva pitanja, razmenjujes iskustva i pises jelovnike pa da pratimo kako se hranis... U drustvu je svakako lakse a imaces i bezrezervnu podrsku... Zato samo napred...
Mozda je pitanje glupo ali kako da nateram sebe da pijem vise vode? Mislim da bih mnogo vise smrsala da sam tokom prvog kruga Un pila onoliko vode koliko treba a desavalo se da nekad popijem samo 1 casu na dan i recimo 3-4 kafe sokove ne pijem otkada sam na UN dijeti jer se oni racunaju u obrok ...
Molim vas ako neko ima neki recept da ga podeli sa mnom ...