Nekad sam vozila sobni bajs uz TLC i njihovu emisiju My 600lb life. Bila sam u fazonu samo pedalaj da ne dodjes i ti u ovakvu fazu. Tad sam imala 80kg

Ovo je bilo pre godinu i po danaSearch Results
In 2014-2015, a staggering 63.4 percent of Australian adults were overweight or obese -- well over half of our nation's population. That's almost two in three adults. This is an increase from 1995, which was 56.3 percent, illustrating that the problem is getting worse.
Ljudi koji su ishli tamo zgrozeni su na shta lichi taj narod tamo...a josh ih iritiraju sa Holivudskim tananim zvezdama kao uzor kako bi trebali da izgledaju. Mada vidim da i u filmovima polako ubacuju debele i predebele da im valjda ukazu da je to normalno (vechito su svoju propagandu gurali preko filmova i serija shto ljudi slabo shvataju).'Percent of adults age 20 years and over with overweight, including obesity: 70.7% (2013-2014)
Otvoreno nam kazu ovde da kad bi znali shta jedemo ne bismo ni jeliIn Serbia in 2013, according to measured BMI values, there 40.4% of persons with
the normal nourishment level, while more than one half (56.3%) were overweight,
or pre-obese (35.1%) and obese (21.2%) (Graph 25)
I ja sam to primjetio, i to su neke od njih muzevi ostavili kada su smrsale. Ne mogu da vjerujem da ima muskaraca koji se loze na ono. A Vjerovatno ni one nisu izbirljive za razliku od mrsavih.Ono shto mi je zanimljivo je da te zene od 240kg imaju muzeve koji ih vole i ostaju s njima bez obzira na sve a ovde ove lepe i mrshave ne mogu da se udaju da se Svetojovane![]()
![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.