Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: GIGA dnevnik (održavanje postignutog - kako videćemo)

od lasata » pre 15 godine

E da znas Gigo da su mi nedostajali ti tvoji vremenski izvestaji... :23:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od JOVANA83 » pre 15 godine

Gigo,slike su stvarno super.Postidim se kad vidim da se mucim da smrsam manje od 10ak kg,a ti si skinuo toliko.Svaka ti cast :D
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 15 godine

sta reci.... prelepo izgledate :) 8)
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Gigo, hvala na odgovoru.
    Probaj, ukusno je, to sam jela kad sam postila na vodi, ceo post, ali su mi kolicine bile :nasilan:
    A dzem i hleb, iako uvek integralni, nisam mogla da se najedem, uh...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Sani napisao:A Nis :cry:

od sutra ujutru i Niš

I naravno hvala Jovani i Ninaani na pohvalama za izgled :D

Danas sam otpao od sine trke, od rane zore tamo-vamo, zbrda-zdola, šta kod da krenem ništa bez nekog problema ... al se sve nekako to prevazišlo i napokon oko 10:30 krenusmo Mimoza i ja prema BG. I naravno u BG nas sastavi potop i otkampovasmo 15 minuta na parkingu ispred kineskog veleprodajnog centra dok nije protutnjala kiša i već po poslednjoj kapi je granulo sunce i naravno se napazarismo onako momački pa pravac banka da sve to platimo pa u sledeću veleprodaju po puzzle ... kad onda veeeeeliki problem, ajd budi pametan šta izabrati kad dobiše nekih novih dvadesetak motiva od sveke vrste pakovanja (500, 1000, 1500, 2000 i 3000 komada) i tu se napazarismo onako ljudski te utovarismo to sve u kola pa nazad kod kineza po onu robu. Ajoj tek opet problem ... treba nagaziti robu u moj omaleni auto dimenzija manjeg busa :16: al i taj zadatak nekako savladasmo ... doduše dok smo išli prema Miminim roditeljima uleteh točkom po nekoj rupi te Mimu pogodi doboš po glavi :16: i sad nešto lepo ... dođosmo do Miminih i onako ih svojski iznenadismo jer nas nisu očekivali a njenom tati je danas bio jubilarni 74-ti rođus (kupili smo mu novi roman od Orhana Pamuka) te joj se taja onako momački rasplakao od sreće. Tašta ko tašta brže bolje da nas ugosti i spremi za nas dvoje ručak što je njima ostao ... mmmm čorbica sa brokolijem i karfiolom (bruka kako je bila dobra), pa neke šnicle u lovačkom sosu (baš je bio niskokaloričan i dijetalan), te rizi bizi i pečena ljuuuuuuta paprika i naravno crvena sa puuuno bela luka ... te se Mima i ja onako svojski ukrmačismo ... oduvali malo, pričali kako bilo u svatovima te krenusmo oko 6 nazad i kao ajmo put Lasate na kaficu da i nju iznenadimo ... e sad stupa na scenu Lasatin marfi ... puuuuuuuuuuče guma ... vadi sveeeeeeeeeee igračke iz gepeka, em nema svetla na tom mestu pa je bila zamena na pipanje al obavih ja to nekako, pa opet vrćaj (čitaj gazi onaj buljuk od igračaka) nazad u gepek i sad je bilo vreme za vraćanje nazad. Sory druže nisam uspeo da te iznenadim, baš sam :bas_tuzan: vrnu smo se nazad, istovarismo robu pa kući te se nakon toga dobro iznojih u svojoj teretanici i evo sad kuliram uz divan čajić od kamilice pred spavanje.
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

E Gile, ti si danas bas imao zivopisan dan... Steta sto niste dosli jer smo aktivirali Kreku i toliko je bilo prijatno i toplo da sam otvarala prozor... Sto ne viknu da dodjem da pomognem da tovarim igracke, mada sa ovom mojom upalom misica i ne bih bila od neke velike koristi... Ali bar moralna podrska da padne... Ima dana, zima je pred nama... Bice tu kuvanog vinca i radze ludaje (kuvane naravno) pa kad se zajapurimo onako dijetalno ima samo da puca... Ti kuvanu radzu, ja kuvano belo (a ne, ne dam recept... to je tajna kuce) a Mimoza po onim vitaminiziranim drenjinama... Bice to opstenarodno veselje... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Uuuuuuuu, kuvanu radžu bi i Mima oplela i to onako momački na litre :16: al onda mora da to bude surbota veče da se ima ko istrezniti za posao u ponedeljak :zuba:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Dobro jutro dnevniče i forume evo i današnjih temperatura

jutros u 8:00 sadašnja(max)

BG 5(10)Slika
    NS 3(10)Slika
    KG 1(9)Slika
    NI 0(9)Slika
    ZLA -5(3)Slika
    KOP -10(-3)Slika
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 15 godine

Dobro jutro (dan) i od mene :) eee sto je vama bilo veselo juce, to kao da ste posli na Roud Trip sa svim zivim dogodovstinama :) sve sto je moglo da vam se desi, vama se i desilo :D falile su samo neke ovce da vam pretrcavaju auto put, ali dobro, to je ostalo za sledeci put :)

U BGu 5, a personal feeling je -5C :D makar nas je sunce malo iznenadilo pa "kao" greje :) kako je stanje kod vas?

Srecno na poslu :) :009:

p.s. vidim da ja cete veselo provesti ovu zimu, nemojte samo posle iz reke da vas vadim :D Zato je Las i obezbedila celi splav, sad tek kapiram eheh :wink:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Pa tu ostaje samo još ja da se pridružim s kuvanim pivom po engleski i da svi popadamo... :16: Eh, eh, a posle ja navodim ljude na greh... c-c-c... :evil: Još samo nek Lass kaže da stavlja rendanu pomorandžinu koru, pa bih mogla i na kuvano vino da pređem.

Gigo, fotke su :009: !!! Dokle ti još uopšte planiraš da skidaš?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Eh Dudo, Dudo, ide zima a sa zimom puno toplih napitaka, a kuvano pivo probao jednom i nikad više ... strašno ... ne ponovilo se ... iskustvo je bljak.

Giga više i ne skida t.j. na nako vreme do kraja Januara kako sam sebi zacrtao (taman kad prođu svi krkanluci i mezetluci) da se vidi šta i kako mogu da se prilagodim u povratku na nešto što je nekad bilo sasvim normalno ... zasad ide sasvm lepo, al idu veeeelika iskušenja.
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 15 godine

..... Ali Giga zato i jeste GIGA jer odoleva iskusenjima i krkanlucima... ne? :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Videćemo ... šta bude biće, pa valjda i ja mogu da se opustim i malo uživam u životu !!!
    Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Eh, ta iskusenja!
    Imaju ih i drugi, ja cesto slusam kako se kaze: Rasturila sam se na slvi, a nije debela. Znamo sta to znaci, da drugi dan ne jede, da se puno krece, i da je srecnica sa dobrom genetskom predispozicijom.
    Necemo izgovore, jesmo i jeli...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Dobro jutro dnevniče i forume evo i današnjih temperatura

jutros u 8:00 sadašnja(max)

BG 2(10)Slika
    NS 2(9)Slika
    KG 3(9)Slika
    NI 2(8)Slika
    ZLA -2(6)Slika
    KOP -5(-1)Slika
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova