imam dupli zapadni i istočni ali ću se snaći
imam dupli zapadni i istočni ali ću se snaći
Taman se lepo promucka
Inace, pitala sam i rece da je stavila isto kao ti:40 secnutih orascica, litar rakije (komova, ona stavlja jaku, mada meni mnooogo lepse sa nekom slabijom, al to je vec stvar ukusa), i 1kg secera ili 1kg meda (ko ima). Sve to metnes u teglu/flasu i 40 dana na suncu. Dakle, na prozore
Promuckas svakih par dana i kad prodje to vreme procedis. Rece mi da ima jos neka varijanta, kad se na kraju doda ukuvan secer ili vino sa secerom ali ona to ne praktikuje. Ja sa vinom pravim liker od visanja. Em gotov za po sata, em je prelep 

Jos da naredjamo prazne flase po terasi 

Obožavam vino a i višnjevaču, prosto mogu da zamislim savršen ukus a nikada nisam ni pomislila da se može praviti nešto slično.
"oni" dani su čudo i prosto im se ne možeš opirati a ni pobeći.
Ima i neki recept sa madim orasima u medu, ali to je u suštini lek za štitnu žlezdu.

Naravno, ociscene od koscica. Takodje, ne moraju da budu sveze. Stavljala sam iz zamrzivaca i jednako je dobar. Od ove mere, kad stavim vise visanja, ispadnu mi 3 flase. A najbolje od svega je sto ne mora da se ceka da bi se probao
Cim se ohladi, navalite

Na trecu stize

.

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.