Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Srećna, ali debela

od Jelenab » pre 10 godine

BRAVO! Fascinirana sam tvojim uspehom. Cenim dosledne ljudi jer samo na taj nacin mozes doci do cilja. A kad kilogrami krenu dole, to samo dodatno daje elan za borbu do kraja!
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

od Nena3110 » pre 10 godine

Po nekad žalim za UN dijetom samo zbog tog UH dana. Slatkiš za večeru, pa i crna čokolada. No ja sam je dugo držala i dosadila mi je.
    Tebi čestitam i želim i dalje uspehe :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Hvala vam na podršci i željama :pivo:
    28/91 V-dan
    banane 2, kruška, salata od paradajza i krastavca (nezačinjena), kikiriki iz više puta, mandarina

Danas je kao voda
    29/91 V-ODENI dan
    Voda voda voda, i onda će biti brlj.

Objašnjenje brlja: Došao nam je neki rođak iz daleka, i familijarno idemo opet na ribnjak. Mislim stvarno je debilno da kažem u sred restorana "znate ja danas pijem samo vodu, dajte mi bokal"(a ta pastrmka je stvarno najdivnija na svijetu). Sutra odoh kući i veselim joj se. Nešto sam upalu u minus fazu, iako mi je fino. Fale mi drugarice i mama i kuća i sestra i sve mi nešto fali. Čak i vaga i metar. :mahalo:
    Poslednja izmena od narcisa u 30 Sep 2014, 21:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

od Nena3110 » pre 10 godine

Zato smo tu. Inače bismo sami tugovali za hranom, prolazili muke, a ovako, nismo sami :)
    Srećno i uspešno, draga ♥
    Slika
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dobar dan dragi narode. Napokon sam se dovukla kući, prava sam vucibatina. Divno sam se provela, stvarno obožavam moju kumu, ljekovito je i njoj i meni kad se vidimo. Simpatija je zvanično izgubila taj status, ipak mi je samo drug. Opet sam se nešto zabacila u preispitivanja sebe i shvatila sam da se pravo pravo nisam zaljubila 1000 godina...(hihihih ako ne računamo lijevu ključnu kost).
    DUDO, nisi dobila pivo! Bu ha, priznajem kriva sam. Sačekaću još koji dan da vidim pravo stanje stvari. Moj psiho blokator iđenja u tuđinski vc me koštao glave, za ovih par sati što sam kući išla sam tri puta, tako da ću se zvanično vagati poslije voćka. Za sada stanje kao na tikeru i ja sam zadovoljna. Važno je da ne ide na više. Po presjeku stvari to bi značilo 2,5 kg manje za mjesec dana. 4cm manje u struku,4 u sisištu,4 u butini, guz 5,list 1, biceps 3. Ja sam stvarno srećna sa rezultatom, mada bih voljela što prije da osvanem u klubu 10. Imam osjećaj da kad prekabulim tu cifru, sve ostalo da će mi biti kao šala.
    30/91 P-dan
    D:kruška
    U:banana
    R/V: dve pljeskavice iz domaće radinosti, srednje veličine, paradajz, luk, kriška hljeba

R/V mi je bio u 7 kad sam stigla kući... Sita sam skroz, tako da je to paket 2 u 1.
    Dok me nije bilo kući mama je brljala kako je stigla. Od sutra ponovo spartanski režim. Ponovo krećem s vježbama, da se bar malo osjećam korisno, a hranu dovodim u red.
  • pufnicaa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od pufnicaa » pre 10 godine

Jao odnos simpatija-drug-Mrzim. :) Imam isti ''problem''. Svaka cast ns istajnost,doslednosti. :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

31/91 S-dan
    D: banana, grožđe,badem (najava strašnog dana)
    U: tanka kriška hljeba s ajvarom
    R: krompir iz rerne na pola, tikvica, paradajz, kriška hljeba i još malo ajvara
    V: pola od ručka

Mrzim što nisam u stanju da se sastavim i promjenim. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Samo mi se spava, sustigao me hronični umor. A i glad. Šmrc.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Pa dobro... jeste malo bilo stani-pani ponekad, ali nista prejedačko i nekontrolisano.... Ne zaboravi, kad dođu gladni dani ti se seti prijatelja :16: .... šalim se, ovo je bila glupa fraza koja mi pade na pamet, ovo sa prijateljima ...
    Kad dođu gladni dan ti se seti onog pravila da pojačaš, dobro pojačaš ako treba, ali pojačaš dozvoljenu hranu i nećeš imati problema... pogotovo na proteinskim varijantama... Proći će i to.. tu je malo i UN monotonija učinila svoje, i umor i putešestvija... ali kao što si sama rekla, važno je da si održala težinu i da se učiš da jedeš.... Preostale kilograme je uostalom i bolje da skidaš sporije nego brzo ... i da to liči na neku tvoju buduću slobodnu ishranu prilagođenu raznim prilikama kako redovnim i vanrednim koje život čine (i naravno da ostaneš na putu evrointegracija i odbrane ljudskih prava i kriva.... :-P ... mislim kad držim govor, da onda bude i politički...)
    Naravno... salata, količine za čoveka (a ne za bebu), i biće sve u redu....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Nadam se da ću biti bolja.
    Danas 32/91
    D:banana
    R: domaća lepinja, i 2 parčića pice s gljivama
    V:malo sirnice i rebro crne čokolade

Ako ne bude kakvog pomaka u narednih 15 dana, odoh na tun pa kud puklo da puklo. U međuvremenu ću se truditi da budem maksimalno po pravilima.
    Pročitala sam danas cijeli moj dnevnik u potrazi za motivacijom. Sad mi se čini da sam previše lako skinula sve ove kile... Mislim da je razlog tome što sam bila maksimalno opuštena, a sad sam pod nekom tenzijom da ugledam dvocifren broj, što nije nikako dobro. Pokušavam da vratim formulu na staro, i da pičim opušteno pa kako mi bude. Work in progress...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Danas sam sahranila goluba. Jadnik, napušten od majke i brata...
    33/91 V-dan
    Šolja grožđa, banana, biće još banana, šolja grožđa i badem iz nekoliko puta. Uveče B-vitamin.

Idem s drugaricama u štikleći izlazak. Pivo, trač i ples :pivo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Na izlasku sam se prebila kao mačka, ali sam izdržala cijelu noć u štiklici-bravo ja ;)
    34/91 P-dan
    D: šaka badema
    R: 3 okasta jaja, gljive s tikvicama, paradajz salata,kifla bijela...
    V: okrajak hljeba s ajvarom-puno ajvara

Tuturitutuututuuuuuuuu, minus 500 grama!!! Srećna sam i vesela, prevesela. Divaaaan dan je. Mislim, možda je blesavo da se toliko veselim, ali svaki minus je dobar minus. Juče sam srela drugaricu kojoj sam prebacila dijetu i smršala je 7 kila :veseljak: Jeeee.
    Danas 35/91 S-dan
    D:banana
    R: kuvani krompir, gljive, čorbica od celera i krompira, salata, kriška hljeba i malo ajvara ;)
    V: čorbica
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Svaka cast na rezultatima!!! Unka ti bas godi, samo istraj i napred! :013:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala tršnjice, i dobrodošla u moju kućicu.
    36/91 UH-dan
    D:šaka badema
    R: 250 grama nekog divnog hljeba, pogača prije će biti s ajvarom
    V: biće neko slatkivo, bacam pik na puža (Dudo fališ mi :wink: ), a možda se prekoektujem na lapačinku sa nutelom i bademom? a u sladoled je mmmm- bejaše mali puž i dansko pecivo, ne baš sjajno ruku na srce + red crne čokolade

Dakle po nedoumici za večeru, da se zaključiti da nisam sva svoja. Dobro je što sam sita i što imam neku energiju. Baka mi treba na operacuju pa je izvjesno da ću na put... o tom po tom.
    Poslednja izmena od narcisa u 06 Oct 2014, 20:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • buckulina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od buckulina » pre 10 godine

Narcisa,svaka cast!!! :) Divan uspeh,stvarno sjajno!!! :)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 10 godine

Čestitke i od mene na kg dole... 8) svaka kila dole sreću nosi :D ponekad izgubim motivaciju...a onda mi padne na pamet da ovaj višak imam 10 godina...sta bih da ga moram toliko dugo i skidati :shock:
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
Odgovori 2547 postova