A dođe i kao dodatna FA... trčanje na kratke staze...
Sad ću mimo običaja da zveknem jedan blag crn čaj (s kojim drugim ukusom nego "Irish Cream" ), molim da me ne grdiš jer ovo večeras je izuzetno zbog stomaka. Nikad ga ne pijem po podne i uveče, ali ovo je baš vanredno stanje, zahvaljujući veselom jogurtu...
Današnje merenje, i to posle nalivanja tečnošču (i sinoćne obilne večere - i neprijavljenog dodatka dvopeka namazanog sirom i ajvarom ) - nepunih 50,5, tako da sam ovog puta pomerila tiker odmah, sad još samo da ga održim da ne skoči natrag.
Danas:
D: breskva R: čorbica od brokolija, POKVAREN jogurt U: čorbica BEZ jogurta + 3 dvopeka V: juneća pljeskavica, salata, sir
Nadam se da nije glupo što prijavljujem svako pola kila, ali meni stvarno znači i mali minus.
Poslednja izmena od dudank u 16 Sep 2009, 20:04, izmenjeno 3 puta ukupno.
Ma kakvi glupo ne zezj Dudo, minus je minus...I što bi ti rekla, minusu se u zube ne gleda
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Beo, ako prepišeš sumnjiv jogurt, onda prepiši i ovaj ajvar i sir za oporavak (ali radi isključivo ako se jede kradom ). Za voćku ne brini, sve ovo što jedem toliko je krupno i preslatko da može mirno da se računa kao dve ili bar jedna i po, a kad su sitne, i ja smotam dve. (Jučerašnja jabuka bila kao pola moje glave.)
E, umesto danas da se radujem, meni došlo da plačem. Pobacala sam (normalno) one načete jogurte od sinoć, danas smo uzeli drugu vrstu ali od iste fabrike, pošto nam je to omiljeni... i pokvaren i on. A primetila sam tek kad sam bila pri kraju jer sam blejala u monitor... sav se zgrudvao u čorbi, kao sir. Onda sam probala bez čorbe i da, odvratan je... Ako nastavim ovako, imaću najrekordniji minus u istoriji foruma.
Je li mu istekao rok trajanja? Ja sam evo napravila opet onu čorbicu, je li mi puno na vitaminski dan da pojedem iliti popijem 3 litra čorbice ?
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Ona prva dušo...Mrkva, luk, paprika, tikvice, isjeckano, skuvao pa izmiksano... Može li proći?
Samo uživaj, ta je baš niskokalorična, količina od pola kila povrća ti dođe kao dve krupnije nektarine, tako otprilike, po tome možeš da se ravnaš. Tj. uživaj onoliko koliko dozvoli Giga... on je stručnjak, ali mislim da bi i on blagoslovio.
I ja sam mislila, ne može u cijeloj čorbici biti više od 500 - 600 kalorija,tako na čitav dan nije to puno... Samo mi je bitno da bude ujutru 2 voćke... A onda petak - proteini, tek napravljen ajvar, hljeb i sir