To i ja mislim a dobar savet si dao Malenoj (Jedna mala) u njenom dnevniku
"To Vauuu treba očuvati čak i pojačati jer se približava vreme kad će krenuti more slava, božići, nove godine i slična opštenarodna veselja gde se dobro krka pa se treba dobro spremiti ... ne može se stalno biti na dijeti al se treba spremiti za predstojeće da se ne odrazi loše po naše novo stečene linije" - ovo "Vauuu" je dobra linija (prim.biljka)
... baš si me "otreznio" a od jutros razmišljam o kolačima za večeru ... ja bih ovaj tvoj savet copy/paste u sve dnevnike da upozorimo tj. podsetimo narod na predstojeći period i da sada malo stisnu jer ih prava iskušenja tek čekaju ...
Hvala još jednom druže

nesvesno - ili je to ipak bilo svesno

si me odgovorio od mogućeg brlja posle podne ili večeras ...
Sad jedno pitanje koje nema veze sa dijetom, ako je na pogrešnom mestu briši ga: pratiš li evropsko prvenstvo u muškoj košarci

? Počelo je juče, pobedili smo Španiju ali nemamo igru i baš sam se iznervirala (znaš ono lako primimo koš a teško damo, nema uigranih kombinacija a kamoli improvizovanih situacija ...) jedino što je tim mlad, Duda iskusan i neverovatno ali dajemo trojke (!?) ... ne znam da li uopšte pratiš ili voliš košarku ali moram ovo negde da napišem a ti si jedini muški na forumu

i neću se naljutiti ako ovo obrišeš ili prebaciš u kafić ... tamo ćemo možda i popiti kaficu uz ćaskanje!