Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Liki
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: GIGA dnevnik (održavanje postignutog - kako videćemo)

od Liki » pre 15 godine

Ako ima neka nevidljiva boja, to bi bilo baš baš. Evo jedan :013: za one koji kombinuju.. :D jer i mi ostali ćemo uskorooooo
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

A ko kaže da ja i sad tako kombinujem ... to ste se grdno prevarili ... Giga se vlada pravilima UN održavanja sa iznimkom što se ne vodi računa o danima.
    Slika
    Slika
  • Djekna
    Početnik
    Početnik

od Djekna » pre 15 godine

čestitam Gigo na postignutom uspjehu,
    ostala sam bez daha i teksta kad sam vidjela slike s mora svaka TI čast,
    Mima ti je ko lutkica. :)
    Jel mogu ja da pokažem tvoje slike ovim mojim nevjernim Tomama što
    me ćeraju na operaciuju i kažu nije moguće postići rezultat prirodnim putem
    Čovjek može smršti 10kg, zašto ne?Ali šta ako izgubi upravo ta kila u kojima su njegova genijalnost,
    ljubav k bliskima  i iskrenost?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Slike iz dnevnika su ti na raspolaganju a i slike i tekst na https://www.dijeta.net/UN_dijeta_iskustva-Giga.htm
    Slika
    Slika
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 15 godine

cestitam gigo,kada bi svi sledili tvoj primer pa gde bi nam bio kraj :)

poz za mimu
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Kraj ... nema kraja, ja kažem kad mi mama i tata nisu genima dali liniju onda ću je celog života morati juriti ... zato nema kraja svima nama koji smo skloni gojenju.
    Slika
    Slika
  • Djekna
    Početnik
    Početnik

od Djekna » pre 15 godine

hvala Gigo, tekst ću morati da prevedem pa ga nosim sa sobom na prvu kontrolu
    upravu si nema nam druge nego da jurimo :)
    Čovjek može smršti 10kg, zašto ne?Ali šta ako izgubi upravo ta kila u kojima su njegova genijalnost,
    ljubav k bliskima  i iskrenost?
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 15 godine

Valjda smijem da napisem nesto u tvom dnevniku?Nisam odavno...ne sumnjam ja da ti neces postovati kombinovanje namirnica i to da neces paziti na svoju liniju ubuduce.Pozdrav za tebe i Mimozu i jedan veliki,prijateljski :009:
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naravno da možeš jer te baš nije dugo bilo i hvala puno na pozdravima Perce mnogo ti fala :009:
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Gigo može li odgovor na jedno pitanje koje me mnogo muči: zašto je na održavanju UH dan tek svaki šesti dan, meni je to zaista problem. Nisam ni osetila u dijeti prethodna tri meseca da tek svakog četvrtog dana mogu za večeru da se "zasladim", niti sam do sada bila neki ljubitelj slatkog. Ali sada, na održavanju, baš mi nedostaje koji kolačić ili slično, jednostavno dugo mi je da čekam toliko ... verovatno ima neki razlog zašto je to tako, pa bih da ga i čujem kada već tugujem :bas_tuzan:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Iz razloga da sad smanjimo unos UH a da se pojača unos proteina koji su na svaki treći dan a mogu se unositi i za večeru na skrobni dan kao i da se pojača unos skroba. Vidiš i da je vitaminski dan tek na svaki šesti baš iz razloga da sad malko smanji unos voća u kojima takođe ima dosta UH.

Ja i sad tvrdim da sam se za vreme dijete a i održavanja u prevodu ibjeo od satkog jer ga toliko nisam jeo nikad pre dijete.
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

Hvala Gile na objašnjenju :D i naravno da ću ispoštovati i pravila održavanja, ali priznajem da mi je malko teže sada nego na dijeti ... :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Eeeee pa u tome i jeste caka da bude teže ... jer to teže je približavanje nečem što te čeka nakon održavanja ... al drži se ti ovog rasporeda održavanja i biće sve OK :D
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

To i ja mislim a dobar savet si dao Malenoj (Jedna mala) u njenom dnevniku :01:
    "To Vauuu treba očuvati čak i pojačati jer se približava vreme kad će krenuti more slava, božići, nove godine i slična opštenarodna veselja gde se dobro krka pa se treba dobro spremiti ... ne može se stalno biti na dijeti al se treba spremiti za predstojeće da se ne odrazi loše po naše novo stečene linije" - ovo "Vauuu" je dobra linija (prim.biljka)
    ... baš si me "otreznio" a od jutros razmišljam o kolačima za večeru ... ja bih ovaj tvoj savet copy/paste u sve dnevnike da upozorimo tj. podsetimo narod na predstojeći period i da sada malo stisnu jer ih prava iskušenja tek čekaju ...
    Hvala još jednom druže Slika nesvesno - ili je to ipak bilo svesno Slika si me odgovorio od mogućeg brlja posle podne ili večeras ... Slika
    Sad jedno pitanje koje nema veze sa dijetom, ako je na pogrešnom mestu briši ga: pratiš li evropsko prvenstvo u muškoj košarci Slika ? Počelo je juče, pobedili smo Španiju ali nemamo igru i baš sam se iznervirala (znaš ono lako primimo koš a teško damo, nema uigranih kombinacija a kamoli improvizovanih situacija ...) jedino što je tim mlad, Duda iskusan i neverovatno ali dajemo trojke (!?) ... ne znam da li uopšte pratiš ili voliš košarku ali moram ovo negde da napišem a ti si jedini muški na forumu Slika i neću se naljutiti ako ovo obrišeš ili prebaciš u kafić ... tamo ćemo možda i popiti kaficu uz ćaskanje!
    Poslednja izmena od biljka u 08 Sep 2009, 12:44, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naravno da će odgovor za košerku biti u kafiću 8) :009:
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova