Ma, mani me ... vidish da se meni dopadaju samo one aktivnosti u kojima se lezi, poput masaze
No, u pravu si .. spremila sam dva CD-a sa gimnastikom, uglancala bajs, uskoro ce doci prijatniji dani za setnju, pa cu chesce do trznjaka (shto reche Misha - mrzi me da pesacim zalud) i tako ... bice jednog dana ..
bg, a da krenes malkice u teretanu, to je jedino sto stvarno radi za zatezanje i tonus, a i dobija se na misicnoj masi pa se samim tim ubrzava metabolizam. za pocetak onako lagano i kontrolisano.
gigo, a sta mislis da nam kacis svoje jelovnike sada kada nisi na dijeti ? lasata to radi, moze da bude korisno za one koji su vec jos malo pa zavrsili odrzavanje, da im da ideju kako da se balansirano hrane nakon toga.
biće i jelovnici kad počnem da se hranim kako treba ... ovako zbog sadašnje situacije sa poslom više se i nehranim nego što se hranim a i to što pojedem total neprimereno
Dora ... nisam ja za sport, jednostavno, bar sada, iz ovog ugla, nemam nikakvu zelju .. ali ne odbijam da razmishljam u tom pravcu, pa, ko zna .. prvi korak uvek bude upravo pomisao
Ni ja nisam više lik za sport (iako sam nekad bio kadetski reprezentativac yuge u tenisu) al ipak mora postojati FA da se mišići pokrenu pa makar to za početak bile i masaže.
Podrzavam Doramar u potpunosti. Mada sam daleko od cilja, drzala sam tuliko dijeta od 19. do 56. godine i uvek bi me zaj...lo odrzavanje. Sva ,,isposcena'' sto bi rekle moje Ere, krenem, malo ovog, malo onog, i zacas sve vratim i prebacim. Ako treba otvorite novi Forum, ili nekako istaknite postojeci, pa svi koji su na odrzavanju, svoje savete, molim!