Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • biljka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: GIGA dnevnik (održavanje postignutog - kako videćemo)

od biljka » pre 16 godine

Gigo, sada sam videla u svojoj tabeli Rasporeda UN održavanja čiji si ti autor, da mi prvi vodeni dan pada na 25. dan održavanja, drugi vodeni dan na 56. dan a treći na 87. dan. Da li je to u redu, mislim tabela je OK, ništa ne grešim? Dva puta sam proverila sa svojim početnim datumom i oba puta se pojavila identična tabela. Čudno mi je jer sam u UN dijeti imala vodene dane na svakih 29 dana a ovde na 25. dan pa na 31. dan ... nadam se da je to u redu? Ako je tako eto mene prekosutra na vodici :(
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 16 godine

posle trećeg vodenog dana u periodu dijete ostalo ti je još 4 dana dijete pa na održavanju ide 24 dana održavanja pa vodeni dan. kad sabereš 4+24=28 znači prvi vodeni dan na održavanju ide opet na 29 dan e sad jedino neradna 2 vodena padaju na 31-i dan zbog ciklusa koji sup po 6 dana ... jel OK objašnjenje ... tabela je besprekorna :D
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 16 godine

Naravno, zaboravila sam na ona četiri dana iz dijete pre održavanja Slika ... hvala Gigo Slika
    I naravno da je tabela besprekorna i neophodna, ja sam ti sa svojim tabelama (tabela dijete i tabela održavanja) kao vojnik sa kalendarom, svako veče preškrabam jedan dan ... :D
    Poslednja izmena od biljka u 01 Sep 2009, 16:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

ha ha ha ... :D
    Slika
    Slika
  • suzana
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od suzana » pre 16 godine

Gigo, čestitam ti godišnjicu! Dobar si ti posao napravio za godinu dana, čovječe! Ne znam jel si negdje već pisao, koji su ti planovi za dalje? Nadam se da ćeš i dalje gubiti kilice, mada mislim da ti je i ovo ok težina. Samo malo teretane za oblikovanje i to je prema mom skromnom mišljenju dovoljno.
    Šta kaže Mima na svog čovjeka? Nadam se da je sretna i ponosna na tebe...ako nije, bolje joj je da bude :D
  • fattylala
    Početnik
    Početnik

od fattylala » pre 16 godine

tek sad videla fotke.... :headbang:

bogamiiiii....

treba da se bacaju one siroke majice sto su ti zi proslog zivota

nek je sa srecom godisnjica!
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

A jeste videli na fotkama kako kod Gige nista ne visi! (hehe, pardon!) Ipak je imao dosta vishka i koza se sigurno doooobro rastegla ... a ipak mu se to ne vidi! Je l` imash ti Gigo strije?

Jedna znacajna godina je iza tebe, promenio si svoj zivot iz korena! Svaka cast i sve cestitke :)
  • bebelica
    Početnik
    Početnik

od bebelica » pre 16 godine

Evo i mene sa veeeeelikim zakašnjenjem, šta reći sem :01: :01: :01:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 16 godine

Gigo, ti si moj uzor, podsticaj, ako posustanem, samo dodjem ovde, i sve je uredu.
    Hvala Ti sto si sa nama.
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 16 godine

gigo sta je sa menama?ima li ih ovog meseca :evil:
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 16 godine

cestitam ti godisnjicu i kraj uspesno zavrsene dijete :)
    reci mi gigo gde da nadjem tabelu odrzavanja?
    unapred hvala. 8) :)
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

suzana napisao:Gigo, čestitam ti godišnjicu! Dobar si ti posao napravio za godinu dana, čovječe! Ne znam jel si negdje već pisao, koji su ti planovi za dalje? Nadam se da ćeš i dalje gubiti kilice, mada mislim da ti je i ovo ok težina. Samo malo teretane za oblikovanje i to je prema mom skromnom mišljenju dovoljno.
    Šta kaže Mima na svog čovjeka? Nadam se da je sretna i ponosna na tebe...ako nije, bolje joj je da bude :D

Fala Suzana. Nisam još ništa pisao o režimu za šta dalje jer se sad zbog posla hranim vrlo nepravilno i aljkavo doduše jedino je FA aktivno prisutna, al samo da prože ovaj haos od početka školske sezone pa da se ustalim i sa hranjenjem o kojem ću pisati.
    fattylala napisao:tek sad videla fotke.... :headbang:
    bogamiiiii....
    treba da se bacaju one siroke majice sto su ti zi proslog zivota
    nek je sa srecom godisnjica!

Fala fattylala, široke pantalone sam poklonio al majice ne bacam a i ne poklanjam jer inače volim da nosim komotnije a nekad su te majice bile vrlo strukirane :D
    BeogradjankaONLINE napisao:A jeste videli na fotkama kako kod Gige nista ne visi! (hehe, pardon!) Ipak je imao dosta vishka i koza se sigurno doooobro rastegla ... a ipak mu se to ne vidi! Je l` imash ti Gigo strije?
    Jedna znacajna godina je iza tebe, promenio si svoj zivot iz korena! Svaka cast i sve cestitke :)

Kod Gige je višak bio lepo raspoređen svuda i uredno natrpan ... što ja kažem bio sam elegantno prepunjen :D
    Kako se koža lepo rastegla tako se polako i skupljala ... strije, šta je to, to Giga nema :D ... ma šalim se imam dve jedva vidljive i to tačno na boku na delu odakle mi je svojevremeno skidan komad kože zbog korektivne hirurgije.
    bebelica napisao:Evo i mene sa veeeeelikim zakašnjenjem, šta reći sem :01: :01: :01:

Fala Bebelice, puno hvala.
    Nena3110 napisao:Gigo, ti si moj uzor, podsticaj, ako posustanem, samo dodjem ovde, i sve je uredu.
    Hvala Ti sto si sa nama.

Neno, jesam tvoj podsticaj i nadam se da ću to i dalje biti al kao i sad kad si rešila da ideš na dijetu uvek ćeš ti al samo ti biti glavna odlučnosti za nastavak iz dana u dan iz meseca u punu godinu :013:
    LEPA_i_ZALJUBLJENA napisao:gigo sta je sa menama?ima li ih ovog meseca :evil:

Postavljeno srećo moja pa da mesečarimo i u Septembru :skakutalo:
    ninaana napisao:cestitam ti godisnjicu i kraj uspesno zavrsene dijete :)
    reci mi gigo gde da nadjem tabelu odrzavanja?
    unapred hvala. 8) :)

Hvala Ninanana, puno hvala a tabelu ćeš naći na http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=1495
    Slika
    Slika
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 16 godine

hvala gigo. tabela je skinuta i spakovana u komp. ceka pocetak odrzavanja :) :mahalo:
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 16 godine

Gigo, Care

blazen, medju zenama!
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

Kod Gige je višak bio lepo raspoređen svuda i uredno natrpan ..

Ma i kod mene je rasporedjeno od glave do pete .. ali vec pocinje da visi .. jbg, em sam zensko (drugaciji hormoni), em matoro zensko (visilo bi i da ne drzim dijetu, hehe) .. dzaba pijem riblje ulje i Q10 .. dzaba se mackam .. :x
Odgovori 9479 postova