Samo da Vam se javim da je sve u redu nego reinstaliram operativne sisteme na svim računarima te nisam prisutan na netu, koliko večeras ili sutra do podne će Giga opet biti operativan
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Dragi Gile, ovo se ne računa kao greška što pišem post za postom pošto sam ti prethodni pisala juče, a danas moram i hoću ovde da upišem svoju 1.700-tu poruku! Nedostaješ nam, javi se
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Ubaciću novi post, pa ako Lass hoće neka mi izbriše predhodni... Samo ću da vam javim, Gile je u poslu oko radnje, ali će doći za koji dan...Eto samo da ne brinete...
Da se i ja upisem ovde, i izrazim svoje divljenje. Ja sam pokusala da stampam tabelu UN dijete, nesto mi ne ide, sad sam umorna, pisacu sutra. Pozdrav!
I meni se desilo kod prvog pokušaja štampanja da izađe "prva strana" prazna, a kad sam sacuvala ponovo "Save as" da li pod drugim imenom ili ne, ne sećam se, ali odštampala sam lepo...
Alal ti vera Gile, tek se sad vidi koliko si ti stvarno smršao...
Au, Gile, ovo treba da postaviš u većem formatu, pa svi da postavimo kao wallpaper na računarima!!! Da gledamo svaki dan i da se motivišemo. SVAKA ČAST!
Gigo,.....šta reći??? Razlika ne da je velika, nego neveeeeeroooovatnaaaa!!!! Mislim da je suvišan svaki komentar. . S' pravom očekujem da ćemo nakon sledećeg letovanja i pločice da vidimo. Pozdrav i za Mimu, jer mislim da je za svaki uspeh potrebna podrška i mnogo pozitivne energije u okruženju.