biljka napisao:Ja se bojim tog održavanja i kombinovanja da nešto ne zabrljam .... da li se moraju kombinovati ručak i večera ili može kao i do sada, naravno u ciklusu od 6 predviđenih dana?
laura napisao:Gile moram da te pitam koliko treba u gr pojesti cokolade za kuvanje posto se stangle razlikuju u velicini (zavisi da li je cokolada od 100 ili 200 gr). Znam da necu pogresiti ako pojedem manju ali ipak da pitam.
314pezos napisao:Nema šta da napraviš pogrešnu kombinaciju ... ako si do sada u jodnom obroku kombinovala kako treba a što ne bi i sada ... samo što su u pitanju različiti obroci pa ti je dopuštena alternativa.
Ja dodouše više preferiram za večeru konstantno nešto na mlečnoj osnovi i dosta salate ... da li je to šopska, grčka salata, ili pak jogurt u kombinaciji sa ovsenim pahuljicama, mekinjama i lanenim semenom i malko brusnice, ili je čist jogurt ili pak mleko ... tako mi prija i daje rezultate. Jedino na UH i na vitasminski dan se držim osnovnog pravila.
Ruzica napisao:314pezos napisao:... moram samo da se malo uhodam i da se ne bojim kombinacija...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.