Sve se moze kad se hoce!
Samo hrabro i napred, guraj!

malkice sam mrzovoljna za forum jer mu treba 100 god da me uloguje pa jos 100g da mi dozvoli da postujem. 
obradovala sam se kad sam te videla
ljubim te i budi mi dobra :*

što me izuzetno nerviralo. Šta tebe briga da li se to slaže ili ne uz MOJU pljeskavicu.
Gazda je inače stari poznanik, stariji covek koji je aktivan u noćnom zivotu naseg grada.
! Da sam stavila jače priloge ne bih to osetila i drago mi je sto nisam jer tamo visš nikada. Nikada nisam naletela na pljeskavicu koju nisam mogla pojesti...bljak.
Videcemo sutra kako zaista stoje stvari.

Nisi morala toliko slikovito.
Sutra mi mama donosi leblebije, jeee, radujem se. Hvala za brigu i poruke, draga lijepa moja.

Ali zato strogo pazim šta kombinujem i ne mešam i dalje hleb ni u ručak ni u večeru, a količine koliko god ja želela da budu velike da ne bih bila gladna - nisu jer ne mogu da pojedem mnogo. Jedino onaj dan sa sarmom i hlebom ali to je bila viša sila.
ovako ćeš svakako znati iz prve ruke šta i kako treba da radiš.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.