Komadiću, nemoj ni da žuriš s vraćanjem svega onoga što ti je iskušenje... dok ne budeš 100% sigurna u sebe.

Ja ni posle ovolikog vremena ne bih smela da potpišem da je bezbedno da se vratim na hleb "u malim količinama". Užas, zvučim kao najgori zavisnik.

Što i jesam, hm... bar kad je 'lebac u pitanju.
Ružo, tek da vidiš kakav mi je bio "mentalni sklop" spreda kad sam bila najdeblja.

Mene nije sramota ovde da postavim svoj celulit u krupnom planu... ali te slike moje depresivne face ne znam da li bih nekad smela da postavim, hahah, ma skroz si u pravu, druga žena.

Samo mogu da kažem da mi je drago što više nisam sama sebi tetka, nego sam sad to ja.
Lass, zimogrožljiva je i ova teta, samo što su meni sva mesta na koja izlazim u krugu od 100 metara od kuće, toliko se da pretrpeti za lepotu.

Nikad neću da zaboravim kako sam u periodu sveže smuvanosti sa mm jednom provela sate šetajući s njim u mini-minjaku na -17... kad me nije snašla bela smrt... sad ništa preko pet minuta.
Mikić, ako nisi za slaninu, a ti iskombinuj trun nečeg suvog da zamiriše, a masnoću nadoknadi buterom ili uljem, šta već koristiš. Mada ja susam i slaninu ne bih menjala ni za šta na svetu, i sad mi dođe da zaurličem kad pomislim na one moje "bele pužiće" (testenina sa sosom... ne želiš da znaš sos, a i pisala sam ga jednom davno u dnevniku). Napakovala sam neke silne recepte za slanu bundevu, to će sve da se proba polako.

Ono pivo od sinoć je posledica nestanka struje, čisto da se opravdam... nismo imali od 12 pa skoro do 2, neki kvar, a meni svi radni fajlovi u mom običnom kompjuteru, i na kraju sam iz čiste dosade sipala sebi čašu. I nije mi neko opravdanje, hahah, ali prosto nisam znala šta s rukama... mogli smo da odgledamo neki film na laptopu, ali nismo se setili.

Makar sam uspela da pre toga suzim jedne pantalone... ne zato što su mi male, nažalost, nego je kroj nogavica bio bzvz, i prijatno iznenađenje je što bez problema oblačim 27, nisu mi tesne, a te su neverovatno zgodno krojene i ne žuljaju mi ranu, konačno ću moći da nosim bar neke lepe pantalone ove zime.
I klopa za danas (opet ne znam do kraja):
D: jabuka 
U: jogurt (kvasac, lan, začini)
R: 200 g sira i salata (šarena iz tegle), bistra supica
U: salata od 450 g barene boranije (beli luk, kašika parmezana)
V: piletina na suvom tiganju 200 g, salata, čaša mleka
noćnih 100 (ili više
): manja jabuka, pomorandža