Mizz, to sam ja... ni doktor me ne može uništiti.

Btw, celu noć sanjala sam docu.
Lass, zapravo nisu bermudice, nego kao produžen uzan šorc... bukvalno dve-tri godine već to tražim, da nije ni sportski, ni farmerkasto, ni zvonasto, ni prekratko, ni sa falticama, ni predugo, ni šljašteće... nađoh sad na netu skoro identične,
http://resources.shopstyle.com/sim/b5/2 ... -short.jpg, samo su ove "moje" još za centimetar-dva duže... taman da pritegnu butinu na najkritičnijem delu, gde unutra ima onaj mali pljap-pljap jastučak.

Nažalost su prohujala moja vremena vrućih pantalonica, ali sam ih slatko nosila godinama, i nisam ih više ni željna... često se zavitlavam na račun svojih "skandaloznih" suknjica sad, ali u poređenju sa onim kako sam se kao mlađa oblačila, sad izgledam kao Margaret Tačer.
I vaga opet savršena... ipak nije bio strah posredi, nego sam stvarno skinula malo, još nisam na tikeru, ali biće.
Boraniju spremam isto kao juče

, predivna je bila - kašičica ulja, 5-6 čenova belog luka proprženih, dodala kašičicu aleve, kašičicu mirođije, propržila još nekoliko sekundi... dodala boraniju i morsku so, zatim dodavala samo po trun vode, na kraju dobila divno, gusto jelo. Obično je spremam na čorbasto, ali baš mi legla ovako gusta.
D: jabuka ogromna
R: zelena boranija kao juče i 200 g sira
U: jogurt
V1: boranija s pečurkama*
V2: izmena - 2 male jabuke
s jogurtom, ostatak boranije posut sa malo nemasnog sira*Upravo sam izumela fantastično jelo... oko 200 g pečuraka izdinstala na kašičici butera i kašičici masla, dodala 450 g zelene boranije, dinstala s trunkom vode; pri kraju dodala kašiku začina za vok i malo morskog oraščića, morsku so, šoljicu mleka i kašiku kokosa... natenane ukrčkala i odvalila se.