Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Tija
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Tija » pre 13 godine

Dudic mrsav ti danas jelovnik, pravi dijetalni NK (niskokaloricni, ako je VK visokokaloricni) jedes ko manekenka! Zato i izgledas dobro, a to sto kipi verujem da vidis ti 10x vise nego drugi.

Drzim palceve za petak da prodje kako treba, pa da radis vezbice pojacano i budes jos zadovoljnija sobom :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Ahahah, ne brini, nadoknadiću za večeru... moje čuvene dve večere... :) A salo je više smešno nego skandalozno, kao da mi ga je neko nalepio. Ali dovoljno da izgubim volju za jelom, ne volim nedovršene poslove, a ovo je baš nedovršen posao... fali mi i onaj divni osećaj jakih mišića. :placljivko:
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Posticices ti to, vazno da zdravlju ne skodi. Kazes salu caoooo i ono mora da ode, ma koliko bilo vezano za tebe- ti za njega nisi! :009:

2 vecere :evil:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Aloooooooo...........di je moj jelenko 8) .Kipi salce koje staje 2 kg,kao kod mene :D .Što mi smešno izgleda tako mali šlauh,ali ipak je šlauh :evil: .Nema ništa bez fa bilo kog oblika :headbang: .Jedino pojedine vežbice za pojedine delove tela su bitne,sve ostalo nije važno.Dovoljno je i pešačenje ,celodnevni boravak na nogama da se kalorijice troše,pa pametno kombinovanje hrane i eto minusa.Nadam se da će u petak proći sve kako treba po tebe,mili moj pužasti pužu.Voli te drug :009: .
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Dobar Komad :-) » pre 13 godine

Joooooj,smesne ste mi.Vas slauf ima 2kg,a moj 30. :D
    Dudic,idem danas da kupim bundevu i lan pa se sutra bacam na spremanje corbe i onog mesa.
    Sad sam se setila necega,pustim ti na pp.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Moralna podska, za petak :) A slaufu ces ti vec nekako dohakati :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Komadiću, jeste samo 4 kila kod mene, ali ne smem da se opuštam... jednom sam se opustila s kilogramima i bilo mi je dovoljno tog iskustva za ceo život, fala lepo. :D Juče sam baš nešto razmišljala, tj. naletela sam na netu neke slike tipa "šta se to dešava s devojkama posle udaje"... ne vredi da opisujem, evo linka... http://cavemancircus.com/2011/03/03/a-s ... -pictures/ Sad će da zvuči malo nebulozno, ali prva mi je misao bila "Ali zašto te lepe devojke žele da izgledaju ružno..." Pa mi tek onda dođe do mozga da se i meni desilo isto u nekom periodu života, hahah, a naravno da nikad nisam svesno želela da izgledam ružno... ali ima neke istine u tome što sam pomislila, tj. zašto uopšte neko to sebi radi... mislim, niko ne bi svesno sebi uništio kosu do ćelavosti, ili izbio sebi prednje zube... razumem ko muku muči od detinjstva i generalno ima problem sa hormonima ili naslednim faktorom, ali da dobiješ od majke prirode lepo vitko telo i onda ga krajnje svesno upropastiš, elem, ostadoh duboko zamišljena nad tim fenomenom čija sam i ja žrtva bila. :D Nisam našla nijedan pametan odgovor, ali ode apetit kao rukom odnesen... sinoć sam dobila, i pod normalnim okolnostima bih se častila sa nekoliko zalogaja nečeg slatkog, ali mislim da je mogao pored mene neko da pronese tri poslužavnika alve, ne bih je pogledala.

Uuuu, ala sam se raspisala :) , ali baš me juče bacile ove slike u razmišljanje.

Splašnjava sad i stomačić, mada sam i dalje parkirana na 53,1... ali čuda se dešavaju, ne znamo šta nosi novi dan. ;) Inače super funkcioniše ovo što sam počela da odvajam 100 kalorija za nešto noćno, to sam jedno vreme i pre radila, u svakom slučaju bolje nego da se zavaravam da ću izdržati do 4 ujutru bez jela, pa pokleknem u nedoba. Ovako smanjim za trun količine preko dana, i sve se super uklapa. Ovih dana, tj. noći, imam ludački radni tempo... treba to izgurati.

D: 2 mandarine
    R: kratko obareni spanać, izmena - izbacila sam jaja jer će ih biti u večeri
    U: jogurt
    V1, V2: izmena - pica bez UH
    za noć ostavljeno 100 kcal rezerve - kisela jabuka

Nadev za picu - pečurke, domaći preliv od pečenog paradajza (bez šećera i skroba), barena šunka, beli nemastan sir, samo malo rendanog kačkavalja radi ukusa.
    Kora - jaje, mleveni lan.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Dudo kora je stvarno super , moracu jedno jutro ponoviti. Jesi li uspela da sacuvas tih 100 cal :) ?
    Ovo pre i posle samo da places nista vise :)
    Poslednja izmena od boki 66 u 15 Dec 2011, 10:57, izmenjeno 1 put ukupno.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Ovaj link koji si postavila je fantastičan. Stvarno ne mogu da verujem kako osobe uopšte sebi dozvole toliku debljinu. Svi imamo periode u životu kada se menja težina naviše, ali kada se to primeti da je uzelo maha treba prikočiti. Uostalom znaš onu staru, kada se udaju misle da su rešile sve probleme, a ne shvataju da problemi i razni tereti tek onda padaju na pleća. Za žene od trudnoće pa nadalje, a kod muškaraca odvajanje od mame, koja je uzgred bila najbolja kuvarica i najpoštenija žena bez poroka.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Ovo (slike) je stvarno da izgubis apetit. Mozda ne u ovoj mjeri, ali i ja sam imala svoje periode. Kao ogledala da nemamo... Joj sto dobih neku volju. Hvala Dudic :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, uspela sve da ukombinujem. :NN04: Možda je jabuka imala i više od tih 100, daj bože da nije 200 (ogromne su), ali nisam preterala s picom pa je ostalo mesta. Probala sam novu varijantu kore sasvim slučajno :D , zato što sam se pogubila pri odmeravanju i umesto kašičicom merila vodu kašikom, pa je ispalo retko testo, ali to se pokazalo još bolje - dodala sam još trun vode i razmazala po papiru za pečenje (kao kad bih pravila tanku koru za rolat) i tako propekla - fantastično, niti se lepi, niti puca, a dobije se veća površina, od mere za 4 pice izađe komotno onaj najveći pleh. Mogla bi mirno da se uvija i kao slani rolat (i to će biti isprobano nekom prilikom). Ovog puta skoro da uopšte nisam stavljala ulje (bukvalno nekoliko kapljica), plus je bio laganiji nadev, tako da je ispalo dosta manje kalorija nego prošli put, a podloga veća. Jedino što mi sa ovom korom fali ona kiselina iz testa, što u principu može da se reši dodavanjem npr. krastavčića na picu... ali videću i da sa samim testom nešto izvedem, već imam neke paklene ideje :D , ali o tome javljam kad budem probala.

Anči, potpuno se slažem. :23: Mi konkretno nemamo tu situaciju "moja mama najbolje kuva" (itd., mada moja svekrva stvarno najbolje kuva :D, a zaslužuje i sve ostale komplimente), ali postoje hiljade drugih razloga zbog kojih je život udvoje tiha borba za opstanak... mislim da sam više puta pominjala kako sam se osećala kad sam shvatila da sam se ugojila, kao da sam najstrašnije izvarala mm... u smislu da se jednom ženom oženio, a sad odjednom ima nešto skroz deseto. :( Plus što sam sva bila postala namćor... sad kad razmislim, ne bih ja baš sebe onakvu trpela, hahah, svaka njemu čast što je izdržao. :) A jedno nezadovoljstvo vuče u drugo, počne od kilaže i završi se ko zna s čime... dobro sam ipak prošla na kraju. Ponekad uzmem i pogledam neke naše slike iz 2006, čisto da se podsetim kako izgledaju u kombinaciji zgodan čovek i debela depresivna žena. Bude mi žao mm. :cry:

Mirka, vidi ovu prethodnu rečenicu... ako imaš takve slike, podseti se i ti. :16:

I šta jedem... ne znam šta jedem, ustala sam prilično rano, dan mi je malo haotičan (i opet posla preko glave), sat vremena ne uspevam da dovršim ovaj post... upisujem kad budem znala (ima još 'ladne pice od sinoć, ali nju neću).

D: velika jabuka
    U: jogurt
    U2: jabuka
    R: ipak jedna pica (oko 600 kcal)
    V: 120 g suvog vrata, čaša mleka
    noćnih 100: jabuka
    Poslednja izmena od dudank u 16 Dec 2011, 18:20, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • mirjanab
    Amater
    Amater

Draga moja ,da li se spremaš psihički za petak :( .Mislim na tebe i moliću se ,da prođe sve kako treba.Za to, ko se kako prema sebi ophodi,stvarno zavisi od nas samih.Ja sam se uvek isto prema sebi ponašala ,izuzev ovog tovljenja posle pušačkog staža :neznalica: .Opet se trudim,da upoznam sebe i svoje telo,ali isključivo samo zbog sebe :headbang: .Pisala sam da mom mm nikada nije smetao nečiji izgled i mogu slobodno da kažem da je on redak čovek,koga nije privlačio prvo fizički izgled.Ovo mi i nedođe kao kompliment :D ,ali ja sada da imam 100 kg,on apsolutno reč nebi rekao :headbang: .Znam da je ovo retkost,pa se Bogu zahvaljujem što mi ga dao za mm,jer je u svemu takav,dosta tolerantan ,pa možemo funkcionisati.Ako se neko opusti i naruši prvo svoje zdravlje sa tim ,pa sve ostalo,moj predlog je, poseta psihologu.Mora čovek sam sebi pomagati.Raspisah se i ja kod tebe,ali ti i mirka otvorile nedelju ,kako treba zdravo živeti i nedozvoliti nešto poput ovog linka.Ja vas jaja moja draga podržavam :hi-fi: .Voli te drug :009: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jaje moje :31: , voleli bi verovatno oni nas i sa 200 kila, ali upravo to i pričam, da je takvo razmišljanje kontraproduktivno. Ja bih volela da me je mm malo pritegao kad je video da se gojim, umesto što je ćutao i gledao me kako postajem sve deblja i sve nadrndanija. E, a posle kad sam doterala liniju (i ono u glavi), i kad smo iskreno popričali o tome, priznao je da mu jeste smetalo - ne izgled (i on je isti tak'i esteta kao i tvoj čovek :D ), nego što sam čantrala non-stop, nemam šta da obučem, bole me noge, bole me leđa, čekaj, sebični stvore, vidiš da sam se zadihala... neću da izađem u grad jer sam debela (ali ne smeš ni ti da izađeš bez mene)... plače mi se, buuu-huuu, daj podmetni rame... mislim, baš mu bilo lepo sa mnom. :010: Neki brakovi bogme zbog takvih stvari čak puknu. A da zaokružim priču (i završim za danas jer sam mnogo razvezla :) ), vraćam se na početak i ove devojke sa slika - da se 90% žena ugoji upravo posle udaje... završila sam posao i sad mogu da se gojim koliko hoću jer će me mm voleti i sa 200 kila... tako i on može da razmišlja "sad sam se oženio i smem svaki dan da natenane iscevčim kilo rakije... smem da ne popravljam zube... smem da idem neobrijan i neokupan... ne moram više nikad da pročitam nijednu knjigu..." Pričam o braku kao generalnom izgovoru da se čovek zapusti i nazaduje. To jok. :NN05:
  • ElegantnoPrepunjen
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od ElegantnoPrepunjen » pre 13 godine

Rekoh da posetim dnevnik mog gurua za dijete i da se javim :D :mahalo:

Slike su super,
    ja kada sam otvarao dnevnik na prvoj strani sam stavio sliku gornjeg dela tela bez majce, cisti da se motivisem, medjutim posle 2 minuta sam shvatio da ce to da demotivise ljude da svracaju na dnevnik pa rekoh bolje da stavim to kasnije, ono u smislu pre i posle :007:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

Drago moje jaje :013: ,svi se mi razlikujemo i sve je induvidualno.Istina jeste to sve što si napisala ,ali i to je induvidualno :neznalica: .Svi smo mi sebični,hteli to da priznamo ili ne,svaki čovek,a bolje je za svakog da prizna to,jer na taj način će ispravljati baš to o čemu si pisala.Ja lično kada sam se počela gojiti,nisam moje ukućane satirala sa tim nezadovoljstvom.Bila sam u čudu prvo ja ,šta mi se dešava,jer nisam navikla na višak kilograma,a posle šta ću obući :x .Mm me je samo pogledao ,odmerio i rekao,pa kupi drugu garderobu,a ja njemu,da bacam novac na novu garderobu 6 brojeva veću :o ,a pun mi regal,puca.........Kaže on ,pa ti onda znaš najbolje šta ti je činiti.To je bio sav naš razgovor o mojim kilama za 3 godine :headbang: .Misliš da je primetio da sam oslabila,jok.....Znaš i na poslu imam problema,ali to moja porodica nesme da oseti.Zato i kažem da sve zavisi od nas samih.Svoje nezadovoljstvo ,nenamećem svojim najbližima.To rešavam sama i sama se borim,pa kod mene to nemože biti razlog za raspad braka :D .Zato ja podelim sa vama ovde svoje duhovno stanje i idem dalje,sa vama i mogu raskinuti virtuelni brak :D u svakom momentu,kao i upravo sada pošto sam otišla u off-topic :010: ,tako da mi Las draga ,može podneti razvod sa www.dijeta.net .Ma sve ovo nije ništa,nego da ja tebi uputim jedan veliki :30: i :31: za današnji odlazak kod doce :( .Daj Bože da se i to više reši :D .Voli te tvoj drugar :009: .
Odgovori 9033 postova