Mirka, ispod suknje je kovrdžasti ružičasti repić... juče je bio jedan od retkih dana kad sam stvarno

, a lepo mi se već predveče javilo kakav će biti scenario... Zbog loše organizacije pojela sam obroke preko reda, tj. umesto ručka užinu, umesto užine večeru, pa je na kraju za večeru od predviđene hrane ostalo samo bareno povrće, a zna se koliko ja uveče mogu da trpim gladna. E sad, da sam imala u kući još jednu šniclu ili tako nešto, pojela bih je vanredno i rešila stvar... ali nisam imala šniclu, niti išta suhomesnato, kao za inat čak ni jaja... tako da je krenulo od grickanja jedne salate, pa druge salate... mislim da sam pojela kilo salata. U ponoć mi se već priplakalo od gladi... i na kraju završim sa 3 dvopeka sa debelim slojem butera i čašom jogurta. I sad to možda ne deluje kao neki težak brlj... ali poenta je u tome što ja uopšte ne volim dvopek s buterom, i generalno nikad ne jedem ako nije neko jelo koje ja ne volim, čak ni kad sam gladna. Ovo je baš bila nekontrolisana glad.

Odvratan osećaj. Ne mogu baš ni sa čim da povežem, nisam bila ni nervozna, ni ljuta, ništa... a i inače ne jedem od nervoze... jedino objašnjenje je to što sam tako glupo ostavila za večeru povrće. Odsad pamet u glavu, da mi se više ne desi.
Mikić, kuma stvarno ima 53-54 kila, merila se više puta i kod mene. Samo je kod nje drukčije raspoređeno, ima jače noge, a gore je skroz tanka, dok kod mene kritični deo uspešno može da se sakrije ispod bunde.

Ali ako nastavim s buterom i dvopekom, teško će me ijedna bunda sakriti.
Juče su nas obradovali prvo nestankom struje, pa nestankom vode (došla tek jutros), danas ću imati valjda normalan dan da sebi spremim i normalnu hranu.
D: šaka belog grožđa
U: jogurt (lan, začini)
R: barena zelena boranija s jogurtom i belim lukom
U: bistra supica, 2 barena jajeta, 200 g mladog sira, salata
V: suvi vrat (oko 150 g), ostatak boranije, pola čaše jogurta
desert - čaj sa 1 dl mleka (bolje da napišem posle, da ne ureknem kao juče

)