Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Radmila
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Radmila » pre 13 godine

Kakva macka 8)

Svaka cast za izgled :009:
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 13 godine

Ja ne znam da li si ti leva ili desna cica,ali mi je jezik na podu :D Prelepe ste obe,ne bih da se izrazavam Las ce me ubiti biiiiiiip :D
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Desna cica, a mislim da ne grešim! Izgledaš fantastično u toj bundici! :pozdrav:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Cizmice su te odale :wink: Ja ovako zensko nikad necu biti. Fenomenalno izgledas :013:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu................. koje vite nogeSlika.Nemogu da verujem da si visoka kao ja metar i još malo :o .Na slici bez obzira na štikle izledaš mnogo visoka.Ma ,ko bi ti dao četiri bankeSlika.Možeš ladnjaka da se upetljaš sa devojkama od dvadeset godina.Slika

dudank napisao:Zaslužila sam da nadoknadim, hahahh, pre 20 godina držali su me dva dana bez hrane (težak porođaj), a naredna tri sam živela samo na toplom mleku i vitaminima... iz bolnice izašla sa 56 kg... a dete mi je bilo tako mirno da sam posle dva meseca imala 45... dobro bi mi došlo sad tako nešto.

Ovako isto sam ja prošla sa svojim drugim detetom,pa reko da mi rodimo po još jedno,pa da doteramo liniju,a aktivnost bi bila žešća i imale bi liniju zagarantovano par godina :16: :17: :16: .

Sineku Slika

Za "pitije",nemam komentar :010: .Duboko verujem da ih nisi i noćas mrsila :x .
    O,tvojoj trpećoj bolesti :bas_tuzan: , isto nemam ništa pametno da dodam ,nego neka ti je Bog u pomoći.Voli te tvoj pžasti drug i lep dan želim :009: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Desna, desna... :oops: Zna se ko nosi najskandaloznije suknje na forumu :16: , mada ova nije bila baš toliko kratka koliko izgleda, verovatno se povukla naviše od sedenja. Nažalost to lepo izgleda samo dok mogu da se upakujem u čarape, inače ima opuštencije, ne mogu da se poredim ni izdaleka sa Lass, i od srca preporučujem njene sličice (ko nije dosad video), koje su apsolutni dokaz da svaka žena može da sačuva lepe i zategnute noge... uostalom, i naša AnaV ima sjajne nogare... i samo da vam kažem da je to izvanredan "lek" protiv bora, tj. kad prođe žena u mini-suknji, niko joj ne gleda u lice :roll: , tako da moje bore zasad prolaze neopaženo. Inače kuma ima 170 visine i 53 kilograma, nije ni na kakvoj dijeti, ali vrlo energično živi... pogotovu njoj bi svaka devojka mogla da pozavidi na vitkoj liniji, a nije od onih koji ne mogu da se ugoje, znala je da nabaci dobar višak u neaktivnim periodima... zaista neke naizgled sitne stvari mnogo pomažu u održavanju lepe linije, ona je živi dokaz za to i do zemlje joj se klanjam.

Anči (AnaV, da ne napravim opet zabunu), to je ona "lekovita" bunda što mi je mm uzeo prošle zime kao motivaciju da ozdravim. Gde ne pomažu lekovi, pomaže bunda. :16: Žene su čudo.

Mikić, nisam noćas "pitije", bila sam dobra. :) Ali ne da nisu masne, nego kao bistra voda... najlepše. Mislim da ih ima još za danas, i to bumo pojeli. Ali ove nedelje biće grbavo jer u sredu imamo žešće slavlje, sin moje vitke kume puni 18 godina, i nema dijete zbog koje bih propustila to iće i piće... zato moram da se pritegnem svojski, a za sredu brlj u najavi.

D: 3 mandarine
    R: pihtije (manji tanjir)
    U: šnicla (belo meso), salata (paprike punjene ribancem), mleko
    R: bareno mešano povrće 450 g, jogurt
    ...i neželjen ubrlj :zid:
    Poslednja izmena od dudank u 06 Dec 2011, 15:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Dudo sinu srecan rodjendan, sa zakasnjenjem :) a moze, pila sam te proteine surutke :D nije to uopste lose hehehe za dobar trening se vredi 'zrtvovati'

Izgledas divno! Za svaku pohvalu :headbang:

Cizmice su sjajne! Ehhh :D postavicu vas jaja, kako se medjusobno zovete, za uzore hahaha pa za koju godinu da nosim i ja skandalozne suknje :-P

Svidjaju mi se tvoji jelovnici :D rado cu da kradem ideje, ali cu zaobici pihtije hehehe

:009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

I treba da ih nosiš... :NN04: Ja da se pitam, čitav forum bih utegla u minjake (osim Gileta i Todija :D ), a tebe pogotovu jedva čekam da vidim. :)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Procitah da ces da prijavis brlj - Ni vecih brljeva ni krace suknje :-P Ljubomorna sam :wink: :009:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

Draga moja dudićka,ja bi na slici kumi dala više kg :neznalica: .Kako slika kvari pravi dojam :? .Ti mi deluješ mnogo mršavije od nje :wink: .Brljaj ti draga brljaj :12: :11: :pivo: ,pa ćeš za N.G. da pritežeš kaiš :bas_tuzan: . :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirka, ispod suknje je kovrdžasti ružičasti repić... juče je bio jedan od retkih dana kad sam stvarno :prasence:, a lepo mi se već predveče javilo kakav će biti scenario... Zbog loše organizacije pojela sam obroke preko reda, tj. umesto ručka užinu, umesto užine večeru, pa je na kraju za večeru od predviđene hrane ostalo samo bareno povrće, a zna se koliko ja uveče mogu da trpim gladna. E sad, da sam imala u kući još jednu šniclu ili tako nešto, pojela bih je vanredno i rešila stvar... ali nisam imala šniclu, niti išta suhomesnato, kao za inat čak ni jaja... tako da je krenulo od grickanja jedne salate, pa druge salate... mislim da sam pojela kilo salata. U ponoć mi se već priplakalo od gladi... i na kraju završim sa 3 dvopeka sa debelim slojem butera i čašom jogurta. I sad to možda ne deluje kao neki težak brlj... ali poenta je u tome što ja uopšte ne volim dvopek s buterom, i generalno nikad ne jedem ako nije neko jelo koje ja ne volim, čak ni kad sam gladna. Ovo je baš bila nekontrolisana glad. :( Odvratan osećaj. Ne mogu baš ni sa čim da povežem, nisam bila ni nervozna, ni ljuta, ništa... a i inače ne jedem od nervoze... jedino objašnjenje je to što sam tako glupo ostavila za večeru povrće. Odsad pamet u glavu, da mi se više ne desi.

Mikić, kuma stvarno ima 53-54 kila, merila se više puta i kod mene. Samo je kod nje drukčije raspoređeno, ima jače noge, a gore je skroz tanka, dok kod mene kritični deo uspešno može da se sakrije ispod bunde. :16: Ali ako nastavim s buterom i dvopekom, teško će me ijedna bunda sakriti. :010:

Juče su nas obradovali prvo nestankom struje, pa nestankom vode (došla tek jutros), danas ću imati valjda normalan dan da sebi spremim i normalnu hranu.

D: šaka belog grožđa
    U: jogurt (lan, začini)
    R: barena zelena boranija s jogurtom i belim lukom
    U: bistra supica, 2 barena jajeta, 200 g mladog sira, salata
    V: suvi vrat (oko 150 g), ostatak boranije, pola čaše jogurta
    desert - čaj sa 1 dl mleka
    (bolje da napišem posle, da ne ureknem kao juče :16:)
    Poslednja izmena od dudank u 07 Dec 2011, 00:55, izmenjeno 1 put ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

dudank napisao:I treba da ih nosiš... :NN04: Ja da se pitam, čitav forum bih utegla u minjake (osim Gileta i Todija :D )

:010: :010: :010: , pa da se svi razbeze sa foruma :placljivko:

Meni je sasvim normalno procitati da ti imas brlj :-P , i da se ne odrazi na vagi :o
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma odrazi se, kako da se ne odrazi. :) A pogotovu će sutra da se odrazi, pošto nas večeras verovatno čeka žestoko slavlje... to su najprevrtljiviji događaji u pogledu jela, lako je brojati kalorije na slavi, kad vidiš šta si sipao u tanjir... ali čik budi karakter kad se na žurci pogase svetla, a klopa diskretno pri ruci... pa samo onako u prolazu muljneš... eventualno skokneš do kuhinje... :)

Neću danas ni da pišem jelo, nema svrhe - preko dana samo malo voćanca i jogurta, a uveče šta se zadesi. :)
  • mirjanab
    Amater
    Amater

AloSlika, draga moja dudićka,prežive ti žur noćaskeSlika.Javi se ženo da znamo da si živa :evil: i da nam sve referišeš,šta si njopala :roll: .Nema veze što nije bilo dijet,ali čisto bar u mislima da se i mi omrsimo.Voli te tvoj drug :009: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Žur potrajao jutros do pet, slavljenik siromah otišao da spava, a mi produžili. :) Đakonija je bilo svakakvih, ali ja sam se uglavnom osvetila pecivima, kad već brljam, da bar izbrljam s nečim čega sam se uželela... a i najbolje idu uz pivo. :roll: Divno nam je bilo, ali sam ustanovila da mi je kondicija nula, zadišem se dok igram, strašno. :010: Definitivno mora da se krene s nečim, inače ću da zarđam skroz... ovo sad više nije stvar izgleda nego elementarnog zdravlja.

Danas ubacujem dvopek da mi se ne bi posle noćašnjeg orgijanja probudili gladovi, treba malo smiriti alu. :)

D: dvopek od 30 g hleba, jogurt - 200
    R: bareno neskrobno povrće 450 g, kriška mladog sira 100 g, 1 dvopek od 15 g hleba - oko 300
    U: 2 barena jajeta, salata - oko 200
    V: dinstan svinjski but s povrćem (dominira šargarepa), čaša mleka, 1 dvopek od 15 g hleba - oko 650
    Poslednja izmena od dudank u 08 Dec 2011, 19:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova